Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 24–30 квiтня для всіх знаків зодіаку

21.04.2023 15:50
Колаж: "Слобідський край"
Колаж: "Слобідський край"

Овнам та Ракам зірки радять діяти рішуче, Терезам пророкують напружений тиждень, а Водоліїв закликають активізувати зібраність, щоб зробити правильний вибір.

ОВЕН 
Переходьте до рiшучих дiй, здiйснюйте свої плани i реалiзуйте мрiї. Зараз для цього найвдалiшi умови. Iдеальний час для початку ремонту в будинку – ви швидко впораєтеся з поставленими завданнями. Любов зiгрiє ваше серце, але може поставити перед вибором. Зустрiчi та знайомства на цьому тижнi доленоснi, а укладенi союзи мають хорошi перспективи. 
Сприятливi днi – 24, 30; несприятливий – 29.

ТЕЛЕЦЬ 
Кращих успiхiв ви досягнете в контактах i переговорних процесах. Тiльки будь-яку справу або розмову старайтеся доводити до кiнця. Особливу увагу придiлiть вирiшенню фiнансових питань. У цiй сферi ви проявите свої кращi якостi – далекогляднiсть i прагматизм. Складнiше в коханнi. Подiї в любовному життi розвиватимуться стрiмко. Новi серцевi прихильностi – надовго.
Сприятливi днi – 29, 30; несприятливий – 26.

БЛИЗНЮКИ 
 Майже дивовижним чином можуть вирiшитися проблеми. Вiдвертi розмови впливатимуть на розвиток стосунків з близькою людиною. Можете довiряти своїм вiдчуттям та iнтуїцiї там, де зустрiчi або розставання налаштовують вас навести лад у своєму особистому життi. Кризовi ситуацiї, суперечки i сварки зараз служитимуть хорошим стимулом для самоствердження.
Сприятливий день – 28; несприятливий – 25.

РАК 
Залиште позаду сумнiви – немає обмежень для прояву активностi. Можна смiливо брати на себе органiзаторськi та адмiнiстративнi обов’язки. Якщо вас бiльше надихають домашнi справи, то i тут укладайте наполеонiвськi плани, не обмежуйтеся поверхневим наведенням порядку. З понедiлка по середу можна все в будинку вимити i провiтрити. Результати довго радуватимуть. У вихiднi дозвольте собi марнотратство i винагородiть себе хорошим вiдпочинком, улаштуйте сюрпризи для близьких.
Сприятливий день – 24; несприятливий – 29.

ЛЕВ 
Першу половину тижня ретельно виконуйте свої обов’язки, допомагайте оточуючим i наводьте лад там, де це потрiбно. З четверга робiть те, що вважаєте за потрiбне. Якщо вам буде потрiбна самотнiсть, щоб розiбратися у своїх почуттях, вiдкладiть усi зустрiчi i прислухайтеся до голосу свого серця. Можливо, нове романтичне захоплення – це те, що вам зараз необхiдно. Вихiднi цього разу будуть такими, що особливо запам’ятовуються. 
Сприятливi днi – 26, 30; несприятливий – 29.

ДIВА 
Тиждень обiцяє бути продуктивним. Старайтеся знаходитися у вирi подiй, але зважайте на те, що все, що вiдбувається зараз, серйозно може вiдкоригувати вашi плани. Угоди i союзи, укладенi цього тижня, на довгий час стануть визначальними. Звертайтеся за порадою до друзiв – вони можуть надати допомогу. Складнощi в особистих стосунках теж не випадковi. Вам краще почекати, поки змiни не стануть очевидними, i ви зрозумiєте, як краще дiяти.
Сприятливi днi – 24, 28; несприятливий – 30.

ТЕРЕЗИ 
У вас буде напружений тиждень. Вам удасться досягти успiху в укладеннi нових домовленостей i контрактiв, завести кориснi знайомства та обговорити з родичами важливi для всiх питання. Але доведеться розставити, де це необхiдно, крапки над «i» та ухвалити остаточнi рiшення. В особистому життi не менш важливий етап визначитися з почуттями i перспективами.
Сприятливий день – 29; несприятливий – 25.

СКОРПIОН 
Цього тижня стануть очевиднi результати ваших попереднiх зусиль, i одночасно закладаються перспективи на майбутнє. Можуть серйозно змiнитися економiчнi та партнерськi прiоритети. Успiх буде очевиднiшим, якщо ви уважнiше поставитеся до точки зору спiвбесiдника, а ще краще – якщо поступитеся. Цілком можливо, що i в коханнi ви можете опинитися перед вибором.
Сприятливi днi – 24, 30; несприятливих немає.

СТРIЛЕЦЬ 
Поставтеся серйозно до планiв на цей тиждень. Ви зможете зробити багато помiтних справ, якi пiдвищать ваш авторитет в очах оточуючих, а з часом одержите i дивiденди. Головне – берiться за наступну справу, коли зробили все необхiдне в попереднiй. У переговорах старайтеся дiйти остаточної визначеностi. У четвер i п’ятницю стримуйте емоцiї в контактах з партнерами i начальством. У вихiднi ви вже будете у владi романтики, яка входить у ваше життя.
Сприятливий день – 28; несприятливий – 29.

КОЗЕРIГ
Ви будете налаштованi рiшуче переглянути ролi, навантаження i обов’язки в партнерських відносинах. Є всi шанси пiдвищити свiй рейтинг. Але ви можете розриватися мiж двома напрямами, оскiльки i особисте життя вимагатиме уваги – це час, коли вiдбувається вибiр, з ким ви плануєте будувати близькi стосунки надалi. В середу може вiдбутися важлива розмова. Рiшення краще вiдкласти на початок наступного тижня.
Сприятливий день – 27; несприятливий – 28.

ВОДОЛIЙ
Цей тиждень вимагатиме зiбраностi, миттєвої реакцiї i здатностi зробити правильний вибiр. Можлива пам’ятна зустрiч i розмова з уже знайомою або новою у вашому життi людиною. Якщо зближення вiдбудеться iнтимніше, то наслiдки можуть мати для вас велике значення. У професiйній діяльності цiнними будуть оригiнальнi iдеї, можливiсть розширити партнерську взаємодiю. Дiйте, а прiоритети позначаться трохи пiзнiше.
Сприятливий день – 30; несприятливий – 25.

РИБИ 
Вiзьмiть на озброєння правило: у всiх ситуацiях вибору прислухатися до себе – і інтуїцiя вас не пiдведе. Знаки подiй, сни, передчуття на цьому тижнi набувають особливого значення. Реальнi подiї можуть змiнити ваше ставлення до якоїсь iз важливих персон. Несподiвано ви самi можете одержати вищi повноваження. Не вiдмовляйтеся вiд пiдвищення i починайте смiливо освоювати новi ролi.
Сприятливий день – 24; несприятливий – 29.

 

Автор:
Інна Можейко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися