Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 22–28 травня для всіх знаків зодіаку

21.05.2023 15:50
Фото: Слобідський край
Фото: Слобідський край

В  Овнів можливі несподівані витрати, Скорпіонів чекає тиждень провокацій, а Водоліям зірки віщують тиждень початку змін.

ОВЕН
Ймовірне деяке поліпшення становища і самопочуття Овнів. Цілеспрямована діяльність повинна завершитися успіхом.  Можливі програш в азартних іграх, несподівані витрати, пов’язані з дітьми або батьками, втрата цінної речі. Чоловіків-Овнів чекає неприємна зустріч або тривожна звістка.
Сприятливі дні: 27, 28; несприятливі: 23.

ТЕЛЕЦЬ  
Цього дня Тельці будуть більше налаштовані на відпочинок і розваги. Деякі з них зможуть проявити всі свої інтелектуальні і творчі здібності. Багато хто буде байдужий до речей, які прямо не стосуються їхнього добробуту.
Сприятливі дні: 25; несприятливі: 23.

БЛИЗНЮКИ
Суперечливий тиждень, події якого можуть перевірити на стійкість відносин Близнюків з їхніми обранцями. Ймовірно, що багато переконань Близнюків потребуватимуть переосмислення. Можливе продовження негативних тенденцій минулого тижня, які багатьом буде складно подолати.
Сприятливі дні: 24, 28; несприятливі: 26.

РАК
Тиждень сприятливий для фінансових операцій,  контактів, укладення угод, шлюбів. Зірки розташовані настільки добре, що будь-які справи вдаватимуться Ракам з першого разу. Багато хто з них відчує незриму підтримку вищих сил і земних покровителів. Емоційне життя поступово приходитиме в норму.
Сприятливі дні: 28; несприятливі: 22.

ЛЕВ
Тиждень пов’язаний зі змінами, розкриттям потенціалу, оновленням. Добре подорожувати, розлучатися з непотрібними речами і людьми. Зірки не виключають появи на шляху Левів певних труднощів, також можливі спроби заплутати або ошукати.
Сприятливі дні: 22, 27; несприятливі: 23.

ДІВА
Тиждень символізує перемогу добра над злом, світлого над темним. Корисні відвідування храму, читання духовної літератури. Сприятливе проведення дитячих свят і заходів. Але дехто може заплатити велику ціну за помилки минулого.
Сприятливі дні: 24; несприятливі: 23.

ТЕРЕЗИ
Більшість Терезів будуть здатні використати приховані резерви життєвих сил. Тиждень припускає приплив нових сил і свіжих думок, реалізація яких принесе задоволення. Багатьом Терезам пощастить і в коханні.
Сприятливі дні: 26; несприятливі: 28.

СКОРПІОН
Тиждень провокацій і активізації темних сил. Вірогідні обставини, які випробують Скорпіонів на міцність і уміння володіти ситуацією.  Можливі емоційні перевантаження, занепад сил. Реакція Скорпіонів на події може бути непередбачуваною і некерованою.
Сприятливі дні: 22; несприятливі: 27.

СТРІЛЕЦЬ  
Тиждень несприятливий для активного відпочинку. Ймовірне отримання неприємної звістки, яка примусить Стрільців кинутися назустріч невідомості. Багатьом доведеться захищати власну гідність. Несприятливі подорожі, спільні заняття в колективі. Любовні стосунки можуть бути вельми обтяжливими.
Сприятливі дні: 23, 27; несприятливі: 26.

КОЗЕРІГ
Вірогідні вкрай суперечливі вчинки, безпричинна тривога, незадоволеність собою, своєю роботою або навколишніми людьми.  Козероги будуть нездатними до вичікування, дотримання термінів, наслідування традицій. Багато хто з них здійснюватиме квапливі й необдумані дії.
Сприятливі дні: 26, 28; несприятливі: 25.

ВОДОЛІЙ
Тиждень початку змін. Можливі пропозиції щодо зміни роботи або діяльності. Будуть успішними комерційна діяльність і ризиковані починання. Водолії зможуть досягти успіхів в індивідуальній творчості. Багато хто знайде розуміння і фінансову підтримку у своїх шанувальників.
Сприятливі дні: 24; несприятливі: 23.

РИБИ
Тиждень характеризується творчим ставленням до будь-якої діяльності, можливий енергетичний сплеск. Цей тиждень перевірить вас на міцність. Існує небезпека наклепу. Не наближайте до себе ненадійних людей, навіть якщо вас пов’язувала багаторічна дружба.
Сприятливі дні: 27, 28; несприятливих немає.

 

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися