Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 15–21 травня для всіх знаків зодіаку

14.05.2023 15:50
Фото: Слобідський край
Фото: Слобідський край

У Овнів нарешті – тиждень спокою, Водоліїв чекає багато праці, а ось Терезам зірки обіцяють напружений тиждень та застерігають від помилок.

ОВЕН 
Тиждень спокою i заспокоєння.  Минулi неприємностi, конфлiкти i навiть ворожнеча можуть забутися. Посилюються життєвий потенцiал, упевненiсть, сексуальнiсть, особиста чарiвнiсть Овнiв. Спiлкування з друзями, зустрiчi з цiкавими людьми або творчi шукання успiшнi i принесуть задоволення. Життєвий досвiд близьких людей може пiдказати Овнам потрiбний напрям.
Сприятливi днi – 15, 20; несприятливий – 21.

ТЕЛЕЦЬ 
У Тельцiв можуть з’явитися хорошi можливостi для плiдного спiлкування. Багато Тельцiв будуть доволі байдужi до грошей, особливо тi, якi не вiдчувають гострої потреби.  В результатi несподiваних подiй стосунки з близькою людиною можуть не скластися. У другiй половинi тижня ви вiдчуєте неспокiй i незадоволенiсть своїм оточенням.
Сприятливий день – 20; несприятливий – 15.

БЛИЗНЮКИ 
Ймовiрно, Близнюкiв чекають дiловi i особистi побачення, а також оформлення важливих паперiв. Емоцiйна нестабiльнiсть не сприятиме взаєморозумiнню. Бажання змiн  та оновлення може пiдштовхнути до безуспiшного пошуку опори i допомоги в зовнiшньому середовищi. Ваш ентузіазм може прийняти форму надмiрної допитливостi i марнотратства.
Сприятливi днi – 19, 20; несприятливий – 16.

РАК 
Суперечливi тенденцiї зберiгаються. Ракiв може оточувати загальний спокiй. Але потiм радощi i невдачi стануть чергуватися. Змiна настрою або нездатнiсть концентруватися можуть зашкодити впоратися з буденними справами. Тиждень пов’язаний з образами, iлюзiями.
Сприятливий день – 21; несприятливий – 19.

ЛЕВ 
Цілком можливо, що ви зможете проявити свої таланти i здiбностi на найрiзноманiтнiших рiвнях, вразити суспiльство, привернути увагу осiб протилежної статi.  Зiрки не радять Левам зупинятися або звертати з вибраного шляху – краще довести справу до кiнця. В особистому життi вас може захопити дуже сильне почуття – кохання вiрогiдне так само, як i ненависть.
Сприятливi днi – 15, 17; несприятливий – 21.

ДIВА 
Сприятливий тиждень. Можливо, що захопленiсть справою i приголомшлива працездатнiсть позитивно позначаться на результатах роботи. З другої половини тижня вірогіднi деякi труднощi. Можливо, вашi захопленiсть i прагнення до матерiального благополуччя закрили вiд вас дiйсний стан справ або вiдштовхнули вiд вас друзiв.
Сприятливi днi – 16, 20; несприятливий – 19.

ТЕРЕЗИ 
Цей тиждень буде дуже напруженим. Готуйтеся до перевiрки життєвих принципiв i свiтогляду. Неприємнi вiстi або помилкова iнформацiя можуть призвести до помилкових дiй.  Напружена обстановка в суспiльному життi може пригноблююче вплинути на вашу психiку.
Сприятливi днi – 17, 19; несприятливий – 20.

СКОРПIОН 
Несприятливий тиждень для укладення шлюбу, переїзду, подорожей. У характерi Скорпiонiв проявляться найскладнiшi i найсуперечливiшi риси вдач двох попереднiх водяних знакiв – Рака i Риб. Бiльшiсть Скорпiонiв насторожить благополуччя. Вони можуть раптом на що-небудь обуритися, бурхливо вiдреагувати на щось, але незабаром заспокояться i забудуть про те, що трапилося.
Сприятливий день – 21; несприятливий – 20.

СТРIЛЕЦЬ 
Зiрки налаштованi до Стрiльцiв прихильно. Цілком можливо, що володарям цього знаку удасться створити якийсь стартовий майданчик для майбутнiх успiхiв. Цього тижня вірогідні колективнi заходи, причетнiсть до життя навколишнiх людей. Можуть виникнути невеликi проблеми зi здоров’ям. Напружений емоцiйно тиждень. Стрiльцi можуть зазнати тимчасової невдачi в новiй справi. Вiрогiднi зриви, поганий настрiй, самобичування.
Сприятливi днi – 15, 19; несприятливий – 21.

КОЗЕРIГ
Тиждень припускає отримання внутрiшньої волi, накопичення, радiсть буття. Хороший тиждень для укладення шлюбу, подорожей i прогулянок. У другiй половинi тижня можливе душевне хвилювання, викликане радiсними подiями. Прекрасний тиждень для спiлкування з друзями, прийому гостей. Тиждень сприятливий для зачаття, лiкування, медитацiї.
Сприятливий день – 17; несприятливий – 15.

ВОДОЛIЙ 
У першiй половинi тижня вiрогiднi сутички Водолiїв з людьми з їхнього оточення. Можлива критика на їхню адресу. Водолiям належить багато працювати. Краще взятися за одну справу, але зробити її якiсно. Тиждень не сприятливий для колективних дiй, оскiльки з паперами або документами можуть виникнути проблеми, якi вам доведеться розв’язувати самим. Не варто призначати дiловi зустрiчi, збори.
Сприятливi днi – 16, 21; несприятливий – 20.

РИБИ 
Вiрогiднi втрати документiв, пограбування, пожежi. Зустрiч з давнiм другом або подругою може скрасити ваше iснування, нагадавши про найщасливiшi днi життя. Тиждень припускає помилки, пiдкорення розуму вiдчуттям, спокуси. «Враженим» Рибам буде важко перемогти своє «Я».
Сприятливий день – 18; несприятливий – 16.

 

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися