Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Ялини, гортензії та барбариси: у Кегичівській громаді заклали паркову зону (фото)

18.10.2024 19:20
Заклали нову паркову зону/фото: Кегичівська селищна рада
Заклали нову паркову зону/фото: Кегичівська селищна рада

У селі Медведівка Лозівського старостинського округу Кегичівської громади заклали нову паркову зону. Висадили близько 150 рослин.

Як розповіла кореспондентці медіа «Слобідський край» перша заступниця Кегичівського селищного голови Людмила Квока, до створення паркової зони долучилися місцеві мешканці, селищний голова Антон Доценко, староста округу Любов Степаненко, учні 9-11 класів та працівники КЗ «Медведівський ліцей», працівники з благоустрою.

Створення паркової зони у Кегичівській громаді/фото: Кегичівська селищна рада

Фото: Кегичівська селищна рада

Допомогло також аграрне підприємство «Труд-12». Надали транспорт, розрівнювали територію, підвозили воду та пообіцяли поливати молоді рослини до зими, поки ті не вкореняться.

«Наша громада перемогла у конкурсі на кращий парк, що проводився АТ «Укргазвидобування». У винагороду ми отримали від газовидобувної компанії сертифікат на 50 000 грн, який і використали для придбання саджанців: ялин, ялівців, туй, гортензій, барбарисів», - розповіла Людмила Квока.

Людмила Квока, створення паркової зони у Кегичівській громаді/фото: Кегичівська селищна рада

Фото: Кегичівська селищна рада

Саджали дерева з любов’ю та вірою у Перемогу. Посадили близько 150 рослин: ялин, ялівців, туй, гортензій, барбарисів.

«Ми підтримуємо наших захисників, розвиваємо громаду і створюємо такі еколокації, бо впевнені, що перемога обов’язково буде», – зазначила пані Людмила.

У новоствореній парковій зоні місцеві активісти планують відкрити Алею Слави, на честь полеглих мешканців старостинського округу, які віддали життя у боротьбі за волю та незалежність України.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися