Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Кегичівці грали у футбол та збирали кошти для допомоги військовим

09.07.2024 16:50
Команди-учасниці благодійного футбольного турніру/фото: Кегичівська селищна рада
Команди-учасниці благодійного футбольного турніру/фото: Кегичівська селищна рада

У селищі Слобожанське Кегичівської селищної ради відбувся турнір з футболу «Кубок Героїв Збройних Сил України» Кегичівської селищної ради 2024 року, на якому збирали кошти для допомоги військовим. 

Як розповів кореспондентці медіа «Слобідський край» керівник команди «Старт» та ініціатор турніру Роман Вороний, у першості 6 липня змагалися три футбольні команди: «Старт» (Слобожанське),  «Олімп» (Сахновщина) та «Динамо» (Кегичівка). Турнір проводився з благодійною метою та за підтримки Кегичівської селищної ради.

Турнір футболу у Кегичівці/фото: Кегичівська селищна рада

Фото: Кегичівська селищна рада

За підсумками змагань, перемогу здобула команда «Динамо» з Кегичівки. На другому місці ФК «Олімп» з Сахновщини. Третя – ФК «Старт» зі Слобожанського.

Також кращих гравців турніру відзначили в номінаціях:
 кращий воротар – Денис Ніценко, ФК «Старт»;
 кращий бомбардир – Олексій Черніков, ФК «Динамо»;
 кращий гравець – Влад Мастиренко, ФК «Олімп».

Турнір з футболу у Кегичівці/фото: Кегичівська селищна рада

Фото: Кегичівська селищна рада

«На турнірі зібрані 12500 гривень, які підуть на потреби ЗСУ, зокрема ремонт транспортного засобу, залученого до виконання бойових завдань», – розповів волонтер Роман Вороний. Він, разом із родиною, допомагає українським захисникам від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну.

«У громаді постійно проходять благодійні акції на підтримку наших військових. Ми випікаємо, готуємо, шиємо одяг, плетемо сітки. Робимо все для того, щоб допомогти нашим воїнам здобути Перемогу та повернути омріяний мир на українську землю», – зазначила перша заступниця Кегичівського селищного голови Людмила Квока.

Ми писали, що у Кегичівці гурт «KegichBand» провів благодійний музично-патріотичний захід «Ой, у лузі червона калина». Зібрані кошти – 25 тисяч гривень, перерахують місцевій спільноті «ДрукАрмія» для придбання потужного 3-D принтера та спеціального пластику, за допомогою яких виготовляють необхідні деталі для потреб ЗСУ.

Оперативні новини читайте в нашому Telegram

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися