Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Три футболісти з Харківщини викликані на березневі матчі збірної України

08.03.2024 14:50

Сьогодні, 8 березня, офіційно оприлюднили заявку національної збірної України з футболу на два найближчих матчі. До списку з 26 гравців потрапили три уродженці Харківської області.

Про це повідомляє медіа «Слобідський край», посилаючись на Асоціацію футболу України.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оприлюднив список футболістів, які готуватимуться до березневих матчів національної команди. Нагадаємо, 21 березня, збірна України в Зениці у рамках півфіналу плей-оф за вихід на Євро-2024 зіграє проти Боснії і Герцеговини, а за кілька днів, 26 березня, проведе матч у Вроцлаві з Ізраїлем або Ісландією. 

До основного переліку ввійшли 26 виконавців, серед яких троє представників Харківської області. Це харків’янин Валерій Бондар («Шахтар»), а також два красноградці – Андрій Лунін («Реал») та Михайло Мудрик («Челсі»).

– Думаю, що у найближчому матчі проти Боснії та Герцеговини у воротах збірної України гратиме Андрій Лунін. Він дійсно добре себе проявляє в останніх іграх за мадридський «Реал», є довіра до нього, тому гадаю, що він гратиме, дав би на це відсотків 70 %, – сказав у розмові з кореспондентом медіа «Слобідський край» перший тренер Луніна Іван Манько.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися