Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Під час футбольного матчу в Сахновщині зібрали понад 12 тисяч гривень на потреби ЗСУ

04.07.2023 10:29
Фото: Володимир Яцина
Фото: Володимир Яцина

Минулими вихідними аматорська футбольна команда із Сахновщини «Колос» удома проводила товариську гру проти представника Другої ліги чемпіонату України запорізького «Металурга-2».

Про це медіа «Слобідський край» розповів головний спеціаліст по напрямку спорту відділу освіти, культури, молоді та спорту Сахновщинської селищної ради Володимир Яцина.

Сахновщинський «Колос» активно готується до відновлення чемпіонату і Кубка Дніпропетровщини. У рамках підготовки 1 липня сахновщани провели товариський матч проти запорізького «Металурга-2». Це професійний клуб, який посів восьме місце у минулому сезоні Другої ліги. «Колос» відкрив рахунок у матчі, втім потім пропустив двічі. Господарі зуміли відігратися, встановивши підсумковий рахунок у зустрічі – 2:2.

Традиційно у Сахновщині під час матчу збирали кошти на підтримку ЗСУ.

– Гра була цікавою, сахновщани більше володіли ініціативою та створили більше гольових моментів, але десь не везло, десь їх воротар виручав. Головна мета у головного тренера «Колоса» Романа Какадія на цей матч була переглянути новачків і взагалі дати можливість взяти участь у цій грі всім футболістам, які є в заявці команди, – розповів медіа «Слобідський край» Володимир Яцина. – Як завжди, місцева дитяча волонтерська організація «Сонячні квіти» збирала кошти для ЗСУ. Загалом було зібрано 12 тисяч 800 гривень. Вони підуть на тканину для пошиття одягу військовим і на закупівлю турнікетів, в яких є потреба.

У «Колоса» на найближчі два тижні очікуються кілька товариських ігор.

– Цими вихідними, 8-9 липня, команда збирається їхати грати на виїзді проти представника Першої ліги кременчуцького «Кременя». Також ми подали запрошення команді «Гірник-Спорт» Полтавської області, яка в цьому сезоні теж грала у Першій лізі, щодо товариського матчу в Сахновщині на 15-16 липня. Очікуємо від них відповіді. Якщо не вийде зіграти з ними, шукатимемо іншого спаринг-партнера, – каже Володимир Яцина.

Футбольний сезон у Дніпропетровській області відновлюється 22-23 липня. На ці дати заплановані матчі чвертьфіналу Кубка. У ці числа «Колос» прийматиме вдома «АГРО-КМР» з Дніпропетровщини, а за тиждень зіграє на виїзді матч-відповідь.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як на молодіжному чемпіонаті Європи збірна Україна за участю гравців з Харківщини зіграла проти Хорватії, Румунії, Іспанії та Франції.

Більше новин селища Сахновщина та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися