Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гольова передача футболіста з Краснограда не допомогла Україні вийти в фінал молодіжного Євро

06.07.2023 09:19
Фото: uaf.ua
Фото: uaf.ua

5 липня збірна України до 21 року, в якій виступають футболісти з Харківської області, в рамках півфіналу молодіжного Євро зустрічалася з Іспанією.

Як передає медіа «Слобідський край», на шляху до півфіналу молодіжного Євро збірна України посіла друге місце в групі, де обіграла хорватів та румунів, а потім зіграла внічию проти іспанців. У чвертьфіналі українці здолали Францію.

У матчі з іспанцями в стартовому складі нашої команди вийшли два уродженці Харківської області: березівець Арсеній Батагов і красноградець Михайло Мудрик. Харків’янин Дмитро Криськів, який з’являвся в основі у всіх попередніх матчах континентальної першості, цей поєдинок пропускав через дискваліфікацію. Ще один футболіст з Харкова Богдан В'юнник увесь матч провів на лаві для запасних.

Рахунок у матчі вдалося відкрити Україні. Михайло Мудрик на лівому фланзі обіграв суперника і віддав у центр карного майданчика, звідкіля в один дотик результативно пробив Артем Бондаренко. На жаль, цей гол був першим і останнім нашої команди в цьому матчі. Надалі забивали тільки іспанці. До перерви вони не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. А в другому таймі лідируюча команда забила ще тричі й у підсумку виграла 5:1.

Після матчу головний тренер молодіжки Руслан Ротань сказав, що футболісти не встигли відновитися, аби бути готовими на сто відсотків.

– Я не розумію того, як ми добиралися сюди (Бухарест. – Авт.) після гри з Францією. Ці затримки рейсів незрозумілі, нас закрили в якомусь ангарі, ми просиділи чотири години в аеропорту замість того, щоб відновлюватися. Ми прибули в готель о першій ночі. Для мене на такому турнірі це є загадкою. Не було тих емоцій і свіжості, які мали бути в цьому поєдинку. Тому ми маємо такий результат, – сказав Руслан Ротань.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися