Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Два футболісти з Краснограда зіграли за збірну України проти Вірменії

24.09.2022 18:51
Уродженці міста Красноград Харківської області – Андрій Лунін і Михайло Мудрик –зіграли за збірну України проти Вірменії в рамках Ліги націй.

Національна збірна України з футболу провела свій другий вересневий матч. Кілька днів тому наші співвітчизники в рамках четвертого туру Лігі націй розгромно програли на чужому полі Шотландії 0:3. Сьогодні, 24 вересня, підопічні Олександра Петракова зуміли реабілітуватися у виїзній зустрічі проти Вірменії. Україна впевнено переграла суперника – 5:0.

У цьому матчі зіграли двоє гравців з Харківщини: уродженці Краснограда воротар Андрій Лунін і лівий вінгер Михайло Мудрик. У нашого голкіпера в цьому матчі роботи практично не було, але на старті поєдинку при нічийному рахунку потягнув небезпечний удар суперника. Мудрик з’явився на полі на 72-й хвилині, результативними діями не відзначився.

– Лунін на початку матчу потягнув вихід віч-на-віч, але потім помилки були. Видно, що йому не вистачає ігрової практики, гадаю, це відзначать і фахівці. Звичайно, я радий, що Андрій вийшов у старті, а ще більше радий, що одразу твоє уродженців Краснограда зіграли за національну збірну України, – поділився своїми враженнями зі «Слобідським краєм» перший тренер Луніна Іван Манько.

Після п'яти матчів збірна України з 10-ма очками посідає перше місце у групі. Шотландія відстає на один заліковий бал, але має гру в запасі. В останньому турі команда Олександра Петракова у Польщі прийме шотландців.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися