Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

«Динамо» просить пустити уболівальників на фінал Кубка України в Харкові

03.07.2020 13:06
Фото: sport-express.ru
Фото: sport-express.ru
Столичний клуб з відповідними листами звернувся в УАФ і МОЗ.

Багато фанатів київського «Динамо» звернулися в клуб, щоб їм допомогли вирішити питання відвідування фіналу Кубка України, де зіграють «Динамо» і  полтавська «Ворскла». Цей поєдинок пройде найближчої середи, 8 липня, в Харкові на ОСК «Металіст».

Футбольний клуб «Динамо» направив офіційні листи до Української асоціації футболу і Міністерства охорони здоров'я з проханням розглянути можливість відкриття кількох секторів для уболівальників на фінал Кубка.

Читайте також: Чемпіонат Харківщини з футболу: дебютні перемоги первомайців

«З огляду на ситуацію в країні, ми просимо виділити певну квоту квитків, які будуть поширені серед фанатів команди. Зрозуміло, ФК «Динамо» буде максимально сприяти дотриманню заходів безпеки і умов медичного протоколу (необхідної дистанції між уболівальниками).

Перед нами є приклад ряду іноземних чемпіонатів, де вболівальники допускаються на трибуни з урахуванням дотримання правил і заходів медичного протоколу. У нашій країні працюють магазини, метро, наземний транспорт, кінотеатри і кафе – це дозволяє порушувати питання і про відвідування уболівальниками футбольного матчу.

Фінал національного Кубка – це важлива подія у футбольному житті нашої країни. Залишити такий матч узагалі без уболівальників на трибунах означає позбавити футбол душі та емоцій.

Футбольний клуб «Динамо» просить УАФ і МОЗ серйозно поставитися до розв'язання цього питання і зробити крок назустріч уболівальникам. Українська футбольна асоціація не раз акцентувала увагу на важливості присутності глядачів на трибунах під час матчів, і тепер з'явилася можливість підтвердити свої слова справою», – йдеться в заяві київського клубу.

Читайте також: Харківський «Металіст 1925» очолив Першу лігу

Автор:
Савелій Мякушко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися