Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Чемпіонат Харківського району з футболу: лідер втратив очки

14.09.2023 09:20
Фото: МСК «Харків»
Фото: МСК «Харків»

У неділю, 10 вересня, пройшли матчі 18-­го туру чемпіонату Харківського району з футболу. Лідер першості, сковородинівська «Нива», допустила осічку, зігравши внічию з МСК «Харків», який наразі перебуває в ненайкращих своїх кондиціях.

ПРИЙНЯТНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

Як передає медіа «Слобідський край», у центральному матчі 18-го туру чемпіонату Харківського району з футболу МСК «Харків», що йде четвертим, у рідних стінах приймав сковородинівську «Ниву». На початку матчу харків’яни вийшли вперед, відзначився Артем Шкурупій. Наприкінці першого тайму гості відновили паритет у зустрічі, реалізувавши пенальті. У другому таймі жодній з команд не вдалося забити бажаний другий гол. Матч закінчився внічию – 1:1.

– Ми задоволені результатом, він нас влаштовує. Доволі рівна гра, багато боротьби. Тішить відношення хлопців. Прикро за пенальті, але результат закономірний. Десь у деяких моментах нам пощастило, воротар урятував. Завдяки бажанню, характеру, концентрації та настрою вдалося здобути позитивний результат. Плюс персонально просили наших хлопців зіграти надійно з їх лідерами, що вдалося зробити. Зважаючи на всі проблеми, які в нас наразі є, враховуючи не кращий психологічний стан через поразку в минулому турі, хлопці зуміли зібратися і дати хороший бій лідеру. Подякували гравцям та попросили не зациклюватися на результатах, додати у грі, зберегти настрій та гідно закінчити чемпіонат, – каже головний тренер МСК «Харків» Сергій Валяєв. 

Найближчі переслідувачі «Ниви» скористалися осічкою лідера і скоротили від нього відставання. «Березівка», що йде другою, вдома розгромила люботинське «Дербі» 7:2. З аналогічним рахунком тільки на виїзді переміг коротичанський «Промінь», обігравши бабаївський «Колос», – 2:7. 

ВІДІГРАЛИСЯ З 0:3

Цікава гра минулими вихідними вийшла між циркунівським «Авторитетом» та «Кам’яною Яругою». Перший тайм закінчився без голів, хоча циркунівці могли відкрити рахунок до перерви, втім не реалізували пенальті. До цієї невдачі додалася ще й червона картка, яку отримав гравець господарів. 
Після перерви команда з Чугуївщини зуміла скористатися чисельною перевагою і десь у середині другого тайму вела 3:0. Голом відзначився В’ячеслав Стєбаєв, дубль оформив Олександр Лимкач. Однак «Авторитет» зумів виправити непросту ситуацію, звівши рахунок до нічиєї завдяки голам Андрія Стрєльнікова, Олексія Книша та Олега Гур’їва. До речі, циркунівці закінчували матч удев’ятьох. 

– Після цієї гри дивні відчуття. З одного боку, повинні були перемагати, судячи з того, як розвивалася гра до видалення нашого гравця, а з іншого – проявили характер і отримали це одне очко, завдяки якому втрималися на п’ятому місці. Цікаво, що в кінці могли забити і четвертий м’яч, але не реалізували два вбивчі моменти, – каже представник «Авторитету» Валентин Шафоростов. 

Помічник головного тренера СК «Кам’яна Яруга» Сергій Кузьмичов вважає, що вийшла цікава та видовищна гра.

– Чесно кажучи, ми перед матчем не особливо розраховували на очки. Але, ведучи 3:0, звісно, засмутилися, що втратили перемогу, однак питань щодо самовіддачі до хлопців жодних. У нас, як зазвичай, склад не зібрався, всі боролися, билися, але не вистачило резерву. Основ­ний воротар грав у полі, і на заміні було дві людини – мій 48-річний брат та 16-річний хлопець. Думаю, якщо б були три хороші заміни, ми б перемогу не втратили, – говорить Сергій Кузьмичов.

Головний наразі конкурент «Авторитету» в боротьбі за п’яте місце, ФК «Високий», здобув домашню перемогу над ФК «Дергачі» 1:0. А солоницівський «Енергетик-2» в рідних стінах обіграв безлюдівський «Альянс» 4:2.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як пройшов матч між лідерами чемпіонату Харківського району з футболу та фінал Кубка Валківської громади. Також ми повідомляли, що харків’янки завоювали бронзу на чемпіонаті Європи.

Більше новин спорту читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися