Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Загасити пожежу було неможливо, обстріл не вщухав: росіяни знищили на Харківщині навчальний заклад

06.03.2024 09:59
Наслідки обстрілу / Фото ілюстративне
Наслідки обстрілу / Фото ілюстративне

Короткий дайджест про наслідки російських обстрілів у Харківській області протягом 5-6 березня 2024 року.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на ХОВА та Головне управління ДСНС України у Харківській області.

  • О 01:32 – російські військові атакували 7 БПЛА село Мартове Чугуївського району, частину з яких збили сили ППО. Влучання припали на будівлю навчального закладу.
  • О 15:10 – у селі Синельникове Чугуївського району під ударом опинився приватний сектор. У результаті обстрілу за межами населеного пункту загорілася суха трава на площі близько 1 гектара. Існувала реальна загроза розповсюдження полум'я на житлові будинки.
  • 14:46 – ворог знищив навчальний заклад у Першотравневому на Ізюмщині. Через те, що населений пункт знаходиться прямо біля лінії бойового зіткнення і обстріли там не вщухають, ліквідація даної пожежі була неможлива.
  • 11:53 – у Вовчанську спалахнула приватна оселя. Горіли конструктивні елементи будинку на площі 10 кв. м. Аби ліквідувати загоряння, пожежникам знадобилось близько години. Загалом за добу в місті сталося 3 пожежі через обстріли.
  • 10:00 – атаковано село Курилівка Куп'янського району, унаслідок чого загинула 58-річна жінка.
  • Загалом артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів, серед них: Западне, Степова Новоселівка, Котлярівка та інші. Авіаударів – Кислівка та Митрофанівка.

Нагадаємо, у ніч на 6 березня росіяни завдали по Україні масованого удару 5 ракетами із ЗРК С-300 та 42 БпЛА типу «Shahed». Загалом було знищено 38 безпілотників у межах Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Вінницької та Сумської областей. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися