Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Хто очолив нові райради Харківської області

09.12.2020 11:59
Перші сесії райрад уже пройшли у чотирьох укрупнених районах Харківської області – Куп’янському, Лозівському, Богодухівському та Харківському.

Першим на Харківщині зібрався депутатський корпус новообраної Куп’янської районної ради – 4 грудня. Із 42 депутатів у сесійній залі були присутні 40 депутатів. Під час таємного голосування головую райради було обрано Ігоря Коваленка («Блок Світличної «Разом!»), який раніше очолював Великобурлуцьку РДА. За його кандидатуру проголосували 34 депутати. Заступником голови було обрано попереднього очільника Куп’янської райради Геннадія Ківшаря («Блок Кернеса – Успішний Харків!»).

Фото: obrii.com.ua

7 грудня естафету перших сесій перехопила Лозівська районна рада. У сесійній залі зібралися всі 42 новообрані депутати. Головою Лозівської райради було обрано Вадима Гоча («Блок Світличної «Разом!»), який раніше очолював міський центр молоді. Заступником голови було обрано Валерія Крикуна («Блок Кернеса – Успішний Харків!»), який раніше працював заступником Лозівського міського голови з питань ЖКГ.

Фото: lozrada.kharkov.ua

8 грудня відбулися сесії райрад відразу у двох укрупнених районах області – Богодухівському та Харківському. Так, головою Богодухівської районної ради було обрано Юрія Яцину («Слуга Народу»), який до цього був заступником голови Валківської райради. А заступником голови було обрано Руслана Світличного («Блок Кернеса – Успішний Харків!»), який до цього виконував обов’язки начальника Золочівського прикордонно-інспекційного пункту ветеринарної медецини.

Фото: bogodukhiv-rayrada.gov.ua

Харківську районну раду очолив Володимир Кацуба («Блок Кернеса – Успішний Харків!»). Нагадаємо, Володимир Кацуба також виграв вибори до Харківської обласної ради, але відмовився від депутатства там на користь Харківської райради.

Фото: khrada.gov.ua

Читайте також: Сергій Чернов: Головне не назви, а фінансування делегованих державою повноважень

 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися