Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Вибухи у Харкові та обмін полоненими: які події відбулися у Харківській області

22.10.2024 05:59
Колаж «Слобідський край»
Колаж «Слобідський край»

Окупанти вдарили по Харкову трьома авіабомбами, з полону повернули чотирьох захисників з Харківської області — головні новини минулої доби, 21 жовтня.

Про головні події Харківської області минулої доби повідомляє медіа «Слобідський край».

  • На трасі державного значення Київ – Харків – Довжанський проведуть ремонтні роботи поблизу села Гракове Чугуївського району. Ділянку дороги закриють для руху транспорту з 22 жовтня орієнтовно на два тижні. Ремонтні роботи на даній ділянці проводяться з метою відновлення нормального руху після відбудови пошкодженого під час повномасштабного вторгнення шляхопроводу та для сполучення існуючої дороги з її реконструйованою частиною.

  • За п’ять днів евакуації з Куп’янського напрямку вивезено понад 800 людей. Евакуйованих розселяють у Харкові та Харківській області. Евакуація триває з Куп’янська, Куп’янська Вузлового, Курилівки, Ківшарівки та, з прилеглих сіл. Основну частину евакуйованих становлять люди похилого віку, зокрема й маломобільні.

  • У результаті 58-го обміну полонених додому з російського полону повернулися 4 українських захисників, які проживають у Харківській області. За уточненою інформацією, з полону повернулися один харків’янин, та троє жителів Чугуївського району. Загалом 18 жовтня у результаті роботи Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з ворожого полону вдалося звільнити 95 українських захисників.

  • Військові армії рф скинули на Харків три керовані авіабомби КАБ-250 з УМПК близько 22:15 20 жовтня. Під ударами окупантів опинилися два райони міста — Київський та Основ'янський. Постраждали 12 людей. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися