Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харківській області впіймали контрабандиста на коні – ФОТО

07.09.2020 18:20
фото dpsu.gov.ua
фото dpsu.gov.ua
Затримання сталося неподалік села Окіп Золочівського району.

Підозрілий рух у районі державного кордону, неподалік села Окіп Золочівського району, виявили харківські прикордонники відділу «Золочів» близько шостої ранку. Вони побачили підозрілу особу, яка вела коня з металевими клітками на спині, де знаходився якийсь вантаж. На вимогу прикордонників зупинитися особа не відреагувала та почала тікати.

Прикордонникам довелося зробити попереджувальний постріл з автомата, тільки після цього вдалося затримати порушника. Як з’ясувалося, у клітках знаходилися сім картонних коробок з тютюном для кальяну, які чоловік перевозив з Росії. Документів у порушника із собою не було, але він заявив, що є громадянином України.


фото dpsu.gov.ua

Тепер чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності за ст. 202 «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду».


фото dpsu.gov.ua

Також стосовно нього склали адміністративні матеріали за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» і ст. 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону», рішення за якими прийме суд.


фото dpsu.gov.ua

Тютюн  вартістю понад 105 тисяч гривень передали представникам митниці.

Читайте також Більше 2000 протоколів за порушення карантину складено на Харківщині

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися