Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Чугуєві знайшли родину для немовля, яке покинула рідна мати

03.07.2020 15:26
Фото: Чугуївська міська рада
Фото: Чугуївська міська рада
3 липня подружня пара з Чугуєва офіційно стала опікунами для 4-місячної Міли.

Дитина, яку мати лишила відразу після народження, знаходилася у дитячому відділенні Чугуївської центральної районної лікарні. До цього дівчинку лікували в обласній дитячій клінічній лікарні № 1, у відділенні патології.

"Завдяки злагодженій роботі медичного персоналу лікарні, спеціалістів служби у справах дітей немовля здорове та отримало статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Згодом дівчинку влаштували до Чугуївської центральної районної лікарні, де вона чекала на своїх нових маму й тата. Коли служба у справах дітей міської ради повідомила про пошуки родини для дитини, за неї хвилювалося все місто",  повідомили в Чугуївській міськраді.

Пошуки завершилися успішно, й для дівчинки знайшли родину.

Читайте також: «Це наш будинок, а не міськради чи держави»: як згуртовані ківшарівці ремонтували дах своєї дев’ятиповерхівки

Також у службі у справах дітей виконавчого комітету повідомили, що шукають нових батьків для ще кількох дітей. Це 15-річний підліток та троє дітлахів із однієї сім’ї: хлопчики – 6 та 1,5 року й 3-річна дівчинка. Тому громадян, які хочуть допомогти цим дітям та подарувати їм нову родину, чекають за адресою: м. Чугуїв, вул. Старонікольська, буд. 37, каб. 6 (служба у справах дітей). Телефон для довідок: (05746) 2-30-46.

Автор:
Марина Проценко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися