Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Балаклійському районі через місяць відкриють міст

15.11.2019 12:00
фото: oblrada.kharkov.ua
фото: oblrada.kharkov.ua
Через місяць мають відкрити для руху міст, який з'єднує Андріївку і Донець у Балаклійському районі.

За словами заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача, роботи на мосту виконані на 75 %. Повністю завершать ремонт навесні, коли будуть відповідні погодні умови. Всього на ремонт закладено 40 мільйонів гривень.

— Цей міст був побудований у 1962 році і з того часу жодного разу не ремонтувався. Після того, як у 2017 році від моста відкололася балка і впала в воду, міст був визнаний аварійним, і було прийнято рішення зробити його капітальний ремонт, — коментує Володимир Скоробагач. 

Заступник голови облради повідомив, що в 2018 році міст передали на баланс ДП «Дороги Харківщини» і потім створили проект капітального ремонту. Оновлювати міст розпочали в червні цього року.

— Міст є стратегічним для Харківської області. По-перше, крім жителів цього району, щодня через міст проїжджає до 2 тисяч співробітників ГУ «Шебелинкагазвидобування», по-друге, він є найдовшим серед подібних об'єктів місцевого значення, — зазначив Володимир Скоробагач.

Нині роботи виконуються згідно із затвердженим графіком. Цього тижня закінчують бетонні роботи, а наступного — підготують покриття до асфальтобетонної суміші.

Читайте також: Харків викупає квартири під будівництво метро майже вдвічі дорожче за ринкову ціну

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися