Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Руйнівний авіаудар по Харківщині: окупанти атакували дитячий садок та ПТУ

23.10.2023 08:40
Фото: Наслідки обстрілів Харківської області, 23 жовтня / ХОВА
Фото: Наслідки обстрілів Харківської області, 23 жовтня / ХОВА

Протягом доби під обстрілами перебували населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області. Наразі відомо про двох поранених. 

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на ХОВА.

23 жовтня росіяни атакували села Курилівка та Ківшарівка Куп'янського району керованими авіабомбами.  Так, у Курилівці пошкоджень зазнали приватний будинок, 2 багатоквартирні будинки, будівля цивільного підприємства та об'єкт інфраструктури. Окрім того, 39-річна жінка отримала поранення та у стані середньої тяжкості була госпіталізована до лікарні. 

У Ківшарівці в результаті обстрілу було пошкоджено будівлі ПТУ та дитсадка. Без постраждалих.

У селищі Дворічна Куп'янського району поранення отримав 81-річний чоловік. Пенсіонера госпіталізували в стані середньої тяжкості.  

Окрім того, під обстрілами опинилися Плетенівка та Зибіне Чугуївського району, Петропавлівка та Кислівка Куп'янського району та інші населені пункти області.

Обстріл Харківської області

Харківська область, наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу житлового будинку на Харківщині

Нагадаємо, 22 жовтня близько 7:00 ранку російські загарбники обстріляли м. Куп'янськ. Поранень дістали троє людей: 15-річна дівчинка та 63-річна жінка, які були госпіталізовані у важкому стані, а також 17-річний хлопець – у стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, триває евакуація жителів прикордонних громад Куп’янського району. Всіх евакуйованих забезпечать безоплатним проживанням, гуманітарною допомогою та медичною підтримкою. Також буде надано допомогу в оформленні довідки ВПО та відповідну грошову допомогу від держави та міжнародних організацій.

Повідомити про бажання евакуюватися можна за номерами телефонів:

Єдиник координаційний центр працює цілодобово -  0800339291

Гаряча лінія Куп'янської МВА для мешканців громади -  щоденно з 9:00 до 16:00 - 80989412300

У місті Харків у волонтерскому центрі ХАБ Вокзал триває Програма екстренної підтримки ВПО з Куп'янського району. Допомогу можуть отримати всі нещодавно евакуйовані, а також люди, які виїхали самостійно. Телефонувати з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 17.00 - 80635848563

Не нехтуйте своєю безпекою та безпекою своїх близьких.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися