Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Потепління та дощі: синоптики розповіли про зміни у погоді на Харківщині

21.02.2022 18:00
На території Харківської області закріпилася тепла погода, дощі та мінлива хмарність.

Про зміни у погоді розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Потепління, відсутність опадів та мінлива хмарність — це погода на цей тиждень у Харківській області. Так, на 22 лютого синоптики передбачають мінливу хмарність та невеликий дощ. Крім того, очікується південно-західний вітер із швидкістю 5—10 метрів за секунду. Температура вночі коливатиметься у межах від 1° до 6° тепла. Вдень триматиметься температура на позначці від 6° до 11° тепла. 

23 лютого варто очікувати хмарну погода та дощі. Очікується південно-західний вітер зі швидкістю 7—12 м/с, а температура вночі сягатиме позначки 0—5° тепла. Температура вдень триматиметься від 3° до 8° тепла.

Читайте також: Потепління та мокрий сніг: синоптики розповіли про зміни у погоді на Харківщині

24 та 25 лютого синоптики передбачають мінливу хмарність та погоду без опадів. 24 лютого вітер північний зі швидкістю 5—10 метрів за секунду. Впродовж ночі температура повітря триматиметься від 4° морозу до 1° тепла, а вдень варто очікувати від 2° до 7° тепла. 25 лютого на дорогах пориви вітру коливатимуться в межах 3—8 метрів за секунду.  Температура повітря вночі триматиметься на позначці 3 — 8° морозу, а вдень 2—7° тепла.

— Поступове потепління очікуватиме на жителів Харківщини. Зміна погоди пов'язана з виносом південно-західного атлантичного повітря, — розповіла «Слобідському краю» завідувач сектора Харківського регіонального центру з гідрометеорології Євгенія Ляшенко.

Автор:
Микита Гузенко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися