Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Обстріл КАБами, «шахедами» і артилерією: як минула доба у Харківській області

01.02.2024 11:12
Фото: Поліція Харківської області, Харківська обласна прокуратура
Фото: Поліція Харківської області, Харківська обласна прокуратура

31 січня обстрілів зазнала ціла низка населених пунктів Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківщини.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на ХОВА та Поліцію Харківської області.

  • О 23:32 в результаті артилерійського обстрілу села Новоосинове Куп’янського району спалахнула господарча споруда.
  • О 21:56 було скинуто дві керовані авіабомби на селище Великий Бурлук Куп’янського району. Влучання прийшлися по центральній районній лікарні: там пошкоджено фасад, дах та вікна. Як зазначили у прокуратурі, постраждали 69-річна жінка та 75-річний чоловік. Обоє від госпіталізації відмовились. 
  • У результаті обстрілу села Плоске Куп’янського району поранення отримала 69-річна жінка.
  • О 23:15 окупанти вдарили безпілотниками по Харкову. Зафіксовані влучання двох «шахедів» по цивільному об’єкту в Основ’янському районі.
  • О 16:35 у Великому Бурлуці були пошкоджені скління і фасад нежитлових приміщень та частково зруйновано неексплуатоване складське приміщення.
  • Об 11:00 відбувся обстріл села Рясне Богодухівського району. Били з артилерії та РСЗВ. Пошкоджень зазнали складське приміщення та могили на місцевому цвинтарі, а також частково пошкоджено 7 приватних будинків.
  • О 12:00 у селищі Вільча Чугуївського району було пошкоджено приватний будинок.
  • Окрім того, артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів області, серед них: Окіп Богодухівського району, Лук'янці Харківского району, Вовчанськ Чугуївського району, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка та Піщане Куп'янського району та ін. З авіації били по Колодязному, Кислівці та Синьківці. 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися