Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині відновили електропостачання після обстрілів: де саме

13.11.2023 16:19
Фото: АТ «Харківобленерго»
Фото: АТ «Харківобленерго»

Енергетики відновили електропостачання для більш ніж 800 споживачів лівобережної частини Куп'янська, Подолів, а також Козачої Лопані Харківської області. 

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу АТ «Харківобленерго».

Більше 800 споживачів лівобережної частини міста Куп'янськ та села Подоли залишалися без світла в результаті обстрілів. Як розповів начальник Куп'янського РЕМ Борис Максютенко, через «прильоти» було пошкоджено дроти повітряних ліній 0,4 кВ та 10 кВ.

«Персоналом Куп'янського РЕМ одразу було виконано ремонт і підключено 570 споживачів. Однак після огляду також було виявлено пошкодження кабельної лінії 10 кВ. З її ремонтом нам допомогли колеги з Чугуївського району. Після відновлення цієї лінії ми змогли заживити всіх споживачів», – додав він.

Над відновленням електропостачання також працювали енергетики на Дергачівщині. За словами начальника Дергачівського РЕМ Володимира Климчука, фахівцям вдалося заживити декілька десятків споживачів у Козачій Лопані. Унаслідок влучань у селищі були пошкоджені три лінії 0,4 кВ та лінія 10 кВ.

Пошкоджені дроти повітряних ліній, Харківська область

Пошкоджені через обстріл дроти повітряних ліній, Харківська область / Фото: АТ «Харківобленерго»

Нагадаємо, 6 листопада фахівці «Харківобленерго» відновили електропостачання у селі Старовірівка Шевченківської громади Харківської області, де внаслідок обстрілів у ніч проти 6 листопада без світла залишились близько 200 споживачів.

Нагадаємо також, що у 15-ти населених пунктах Малинівської, Чкаловської, Чугуївської, Новопокровської та Печенізької громад Харківської області енергетики АТ «Харківобленерго» підвищили якість та надійність електропостачання.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися