Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

На Харківщині через бойові дії тисячі людей залишилися без світла

22.01.2024 09:24
Фото: Armend Nimani (AFP)
Фото: Armend Nimani (AFP)

У результаті численних обстрілів у Харківській області було знеструмлено більше 15 тисяч абонентів з 64 населених пунктів. 

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на ХОВА.

Унаслідок бойових дій у Харківській області було знеструмлено 15 745 абонентів. Усі вони мешканці 64 населених пунктів Ізюмського, Куп'янського, Богодухівського, Харківського та Чугуївського районів. Наразі тривають роботи з відновлення електропостачання.

Нагадаємо, 21 січня у Міненерго повідомляли, що на Харківщині енергетики заживили 60 абонентів, які не мали світла через обстріли.

Нагадаємо, нещодавно енергетики заживили село, де були найсерйозніші пошкодження електромережі в усій області. Ним виявилося село Черкаські Тишки, де було зруйновано 90 % електромережі: зокрема, майже повністю знищено 14 трансформаторних підстанцій та пошкоджено практично всі прольоти ліній електропередачі.

Також фахівці заживили перших споживачів у деокупованому селі Цупівка Харківського району, яке знаходиться за менш ніж 8 км від кордону з рф. Спочатку населений пункт перебував під російською окупацією, а потім там проходила лінія зіткнення.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися