Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Любить екзотичних тварин та кажанів: Вероніка Коган представила Харківщину на конкурсі Дитячого Євробачення

24.09.2024 10:35
Вероніка Коган / Фото: Суспільне
Вероніка Коган / Фото: Суспільне

Одинадцятирічна Вероніка Коган з Пісочинської громади на Харківщині отримала шість балів на Національному відборі Дитячого Євробачення. Дівчинка виконала пісню «Harmony», яка присвячена подоланню стереотипів.

Про це кореспондентці «Слобідський край» розповіла учасниця Національного відбору Дитячого Євробачення Вероніка Коган.

Фінал відбору відбувся 22 вересня, і Вероніка стала однією з шести кращих учасників. Вона навчається у Пісочинському ліцеї «Мобіль», займається вокалом з шести років і грає на фортепіано. Також вона є дворазовою чемпіонкою України з гольфу.

- До конкурсу Євробачення почала готуватися заздалегідь. Виступала з піснями «В чистім полі» Марії Яремчук та піснею «Дежавю» Артема Пивоварова. У фіналі виконала авторську пісню, яка була написана про мене спеціально для дитячого Євробачення, - розповіла Вероніка Коган.

Дівчинка зазначила, що на конкурсі панувала дружня атмосфера, яка допомагала учасникам долати навантаження. Інші учасники Нацвідбору підтримували її під час виступу,і це додало впевненості та позитиву.

- Виступ на Національному відборі дитячого Євробачення — це величезний крок уперед. Поки що великих планів на майбутнє я не маю, хочу трохи відпочити і набратися сил. Я прагну стати новим артистом на українській сцені, — підкреслила Вероніка.

У фіналі вона отримала по три бали від журі та глядачів. Переможцем став Артем Котенко з 11 балами.

Вероніка має незвичайні вподобання: любить жабок, кажанів і не боїться змій. Нещодавно їй батьки подарували  леопардового гекона, якого вона назвала Мадрид. 

Виступ Вероніки Коган на у фіналі Національного відбору Дитячого Євробачення

Виступ Вероніки Коган з піснею «Harmony»/ Фото: Суспільне

Нагадаємо, цьогоріч на конкурс Національного відбору Дитячого Євробачення було подано 309 заявок, з яких тільки п’ятнадцять пройшли відбір.

Раніше ми писали, що Пісочинська громада розпочинає масштабний проєкт розвитку, який включає зведення великого логістичного центру, тисячі робочих місць і будівництво нового житла для 60 тисяч людей. Реалізація цих проєктів буде здійснюватися за участю державних і міжнародних партнерів.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися