Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Куп’янський напрямок: які населені пункти зазнали авіаційних ударів (мапа)

11.12.2023 08:51
Фото: DeepState
Фото: DeepState

Станом на 11 грудня 2023 року оперативна обстановка на Куп'янському напрямку залишається напруженою, тривають важкі бої.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ. 

Протягом доби військові країни-агресорки завдали артилерійських обстрілів по 100 населених пунктах Харківської, Чернігівської, Сумської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. 

Авіаційних ударів зазнали Петропавлівка, Піщане, Першотравневе, Чернещина та Дружелюбівка.

У зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки та Петропавлівки. Там наші військові відбили 4 атаки.

Оперативна ситуація на Сході залишається складною. Ворог не припиняє ведення наступальних дій по всьому фронту, повідомив 10 грудня командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-полковник Олександр Сирський.

Синьківка та Петропавлівка, Куп'янський напрямок

Оперативна обстановка на Куп'янському напрямку, Синьківка та Петропавлівка, 11 грудня / Фото: DeepState

Нагадаємо, 10 грудня близько 10:30 ранку ворог завдав удару по с. Курилівка Куп'янського району. В результаті обстрілів пошкоджень зазнали 4 гаражі. Зокрема, в одному з гаражних боксів сталася пожежа на площі 6 кв. м. За даними ХОВА, також було пошкоджено приватний будинок.

Нагадаємо також, уночі проти 10 грудня, близько 03:00, у результаті обстрілу селища Великий Бурлук у Куп’янському районі було зруйновано гуртожиток освітньої установи. За оновленими даними Генштабу ЗСУ, удар було завдано 2 зенітними керованими ракетами С-300.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися