Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Харківщина в огні: скільки людей постраждали на пожежах за добу

05.02.2024 11:47
Фото ілюстративне / ДСНС
Фото ілюстративне / ДСНС

Протягом доби на теренах Харкова та області виникла низка побутових пожеж. На кожній із них постраждала одна людина.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Головне управління ДСНС України у Харківській області.

О 06:36 пожежа сталася у двоповерховому житловому будинку в місті Південне Харківського району. На другому поверсі будинку горіли домашні речі в кімнаті. Площа горіння склала 35 кв. м. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем, а на місці події постраждала 68-річна жінка.

О 12:44 виникло загоряння у приватному житловому будинку в селі Тернова Чугуївського району. На момент прибуття рятувальників горіли гараж та дах житлового будинку на площі 25 кв. м. Імовірна причина пожежі коротке замикання електромережі. Унаслідок події постраждав 47-річний чоловік.

Ще одна побутова пожежа сталася о 23:54 у 5-поверховому будинку в Салтівському районі Харкова. Зокрема, на проспекті Ювілейному. Розвідкою виявлено, що зайнялися обшивки дверей двох квартир на третьому поверсі сходової кліті. Причина пожежі наразі встановлюється. Постраждала 49-річна жінка.

Нагадаємо, нещодавно у ДСНС розповіли, що на Харківщині частішають випадки загибелі людей на пожежах. Самі ж пожежі найчастіше виникають через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей, а також через коротке замикання електричної мережі. 

Нагадаємо також, у селищі Ківшарівка Куп'янської громади, яка перебуває під постійними ворожими обстрілами, запрацював добровільний підрозділ пожежної охорони.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися