Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Генштаб ЗСУ відзвітував про ситуацію на Харківщині: нові штурми та обстріли

25.01.2024 10:19
Фото: Олег Синєгубов
Фото: Олег Синєгубов

Ввечері 24 січня армія рф завдала чергового ракетного удару в Харківській області. Одне з влучань прийшлося на складські приміщення, де виготовлялися обкладинки для зошитів та агроволокно.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Генштаб ЗСУ, Офіс Генерального прокурора та ХОВА.

  • Протягом доби у зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку Сили оборони відбили 6 атак ворога поблизу Синьківки Харківської області. Авіаційних ударів зазнали Земляний Яр, Зибине, Красне Перше, Табаївка та Піщане.  
  • Близько 19:40 російські військові завдали удару КАБом (керована авіаційна бомба) по селу Вільхуватка Куп'янського району. Пошкодження отримало фермерське господарство. Без постраждалих.
  • О 21:45 було атаковане село Роздольне Чугуївського району. В результаті обстрілу пошкоджено 2 складських приміщення. Без постраждалих. Як повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов, влучання припало на складські приміщення на території підприємства, де виготовлялися обкладинки для зошитів та агроволокно.
  • Майже одночасно окупанти обстріляли селище Рогань Харківського району. Там пошкоджень зазнали більше 15 житлових будинків та автомобілі. Поранення отримали четверо людей, у тому числі 17-річний підліток та 60-річна жінка. Попередньо, ворог бив по Роздольному та Рогані ракетами типу С-300 з території бєлгородської області.

Нагадаємо, 23 січня російські військові завдали наймасованішої з початку повномасштабного вторгнення ракетної атаки на Харків. Окупанти здійснили комбіновані атаки ракетами С-300, Х-22 та Іскандер. Унаслідок обстрілів поранення отримали близько семи десятків людей, ще 10 осіб загинули. Сьогодні, 25 січня, у місті оголошено день жалоби

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися