Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

єВідновлення на Харківщині: понад 811 мільйонів на придбання нового житла

13.06.2024 18:58
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Загалом житловими сертифікатами вже скористалися 695 отримувачів компенсації з Харківської області, вартість придбаного житла сягнула більш як 811 мільйонів гривень.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську ОВА.

З них 485 придбали нові квартири або приватні будинки на Харківщині, решта на території Київської, Львівської, Дніпропетровської, Полтавської, Закарпатської та інших областей.

Крім того, з початку реалізації програми єВідновлення в області подано 34 875 заяв для отримання грошової допомоги на ремонт пошкодженого житла. Найбільше заяв подали жителі Ізюмського, Харківського та Чугуївського районів. Наразі суми компенсацій сягнули понад 2 мільярди гривень, з яких більш як 1,8 мільярда гривень вже надійшли на рахунки 19669 заявників.

У 34 територіальних громадах Харківщини профільними комісіями сформовано 2 267 сертифікатів з надання компенсації за знищене майно на загальну суму понад 3,2 мільярда гривень. В 11 громадах затверджено рішення про надання грошової компенсації для будівництва нового житла на суму 124,1 мільйона гривень.

Нагадаємо, що житель Куп’янська придбав квартиру в Харкові за програмою «єВідновлення».

Також нагадаємо, що ізюмчанка, яку війна залишила без хати, запросила на входини.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися