Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Через ворожий обстріл на Харківщині сталася масштабна пожежа

12.11.2023 10:19
Фото ілюстративне / promin.cv.ua
Фото ілюстративне / promin.cv.ua

Протягом доби російські військові обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на ХОВА.

  • У м. Куп’янськ за добу сталося 2 пожежі, спричинені російськими обстрілами. В результаті атак зайнялися недіюча будівля на площі 200 кв. м, а також дах житлового будинку і другий поверх на площі 500 кв. м. 
  • Під ударами також опинилися Малі Проходи Харківського району, Стариця та Вовчанські Хутори Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші населені пункти. Постраждалих не зафіксовано.
  • Близько 17:00 у Чугуївському районі стався підрив цивільного авто. Подія сталася на дорозі між с. Гракове та с. Мосьпанове. Унаслідок наїзду легкового автомобіля на міну 46-річний водій отримав осколкові поранення. У стані середньої тяжкості «швидка» доставила постраждалого до обласної лікарні.
  • Щодо ситуації з розмінуванням. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 9 га території та знешкодили 54 вибухонебезпечні предмети.
  • Станом на 11 листопада із небезпечних громад Куп’янського району вдалося евакуювати 249 дітей, однак евакуації підлягають ще 43. Робота триває.

Нагадаємо, оперативна обстановка на Куп'янському напрямку залишається складною, тривають важкі бої. Минулої доби Збройним силам довелося відбивати 7 ворожих штурмів. Окрім того, 4 населені пункти зазнали авіаційних ударів. 

Також ми показували, як бійці «Сталевого кордону» на Харківщині атакували новостворений російський бліндажА ще у Держприкордонслужбі підтвердили інший свіжий бойовий випадок на Куп’янському напрямку. Бійці повітряної розвідки загону виявили «мотолигу» загарбників та скерували туди FPV-дрон.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися