Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Боєприпас з ворожого дрона на мирних жителів: наслідки обстрілів Харківщини

01.03.2024 08:55
Наслідки обстірілів Вовчанська
Наслідки обстірілів Вовчанська

У селі Митрофанівка Куп’янського району внаслідок скидання боєприпасу з ворожого дрона отримали поранення двоє цивільних мешканців.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

  • О 8:30 внаслідок ворожого обстрілу села Синельникове Чугуївського району пошкоджено приватний будинок.
  • Близько 12:45 унаслідок ворожого авіаційного обстрілу ФАБ-500 села Осинове Куп’янського району пошкоджено переправу та поранено чоловіка.
  • О 13:10 ворог завдав ударів БПЛА по місту Вовчанськ. Унаслідок влучання пошкоджено приватні будинки та два автомобілі. Також поранено жінку. Близько 22:00 внаслідок повторного обстрілу міста пошкоджено господарчі споруди на території домоволодіння. Інформація щодо постраждалих не надходила. Сьогодні о 1:05 у Вовчанську внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено приміщення складу та чотирьох ангарів.
  • О 14:00 у селі Митрофанівка Куп’янського району внаслідок скидання боєприпасу з ворожого дрона поранення отримали 47-річний чоловік та 45-річна жінка. Наразі вони в середньому стані, їм надали медичну допомогу.
  • О 22:14 понад сім вибухів пролунало у селищі Козача Лопань Харківського району.

Нагадаємо, що найближчим часом планується оголошення примусової евакуації родин з дітьми з 18 сіл Великобурлуцької та Вільхуватської громад.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися