Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення Харківщини

18.11.2023 07:54

Минулої доби російські окупанти завдали авіаційного удару по Україні, застосувавши ударні БпЛА типу «Shahed-136/131». 

Протиповітряною обороною знищено 9 ударних БпЛА, повідомляє «Слобідський край» із посиланням на дані Генштабу ЗСУ на 6-ту ранку 18 листопада. 

Ворожі БпЛА були помічені на території Харківської області, повідомив у ТГ-каналі начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник.

Повітряне командування «Схід» підтвердило: у зоні відповідальності командування за минулу добу було знищено 9 «Шахедів»: 6 – у Запорізькій області, по одній «ворожій пташці» – у Дніпропетровській, Харківській та Полтавській областях.

На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки та Іванівки Харківської області, де наші воїни відбили 4 атаки. Авіаційного удару зазнав Куп'янськ. 

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону в бєлгородській області.

«Російська федерація продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави», – йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, окупанти щодня влаштовують штурми Збройних сил на Куп’янському напрямку. Ворожі штурми зазвичай закінчуються безуспішно – українські Сили оборони відбивають атаки.

Нагадаємо, нещодавно Головнокомандувач ЗСУ  Валерій Залужний розповів, яку перевагу має росія на Куп’янському напрямку

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор:
Олег Артаєв

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися