Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Золочеві літнє подружжя отруїлося чадним димом

08.02.2021 11:53
фото kh.dsns.gov.ua
фото kh.dsns.gov.ua
8 лютого в Управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили про пожежу, яка сталася напередодні у селищі Золочів Харківської області.

7 лютого Служба «101» о 19.03 отримала повідомлення, що на вулиці Набережній горить будинок. Боротися з вогнем  виїхала пожежна команда 52-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Коли пожежні прибули на місце, вогонь уже охопив домашні речі та дерев’яне перекриття будинку на площі близько 40 квадратних метрів. В одній з кімнат рятувальники знайшли сімейне подружжя, 62-річного чоловіка та 60-річну жінку, які отруїлися чадним димом та були непритомними.

Читайте також Під Харковом у будинок кинули гранату та підпалили два автомобілі

Постраждалих винесли на свіже повітря, медики «швидкої» госпіталізували людей до Золочівської районної лікарні. Пожежу вдалося локалізувати о 19.40, повністю загасили о 21.10. Як розповів «СК» речник ДСНС Ігор Лупандін, загоряння побачила мешканка Золочева, яка проходила повз, вона й викликала пожежних.

Як з'ясувалося, загорілося дерев'яне перекриття між кімнатами та горищем. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації пічного опалення.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися