Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

П'яний водій намагався дати хабара поліцейським

19.02.2018 13:07
Фото: eSP.md
Фото: eSP.md
Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.

Минулого тижня у Московському районі Харкова в нічний час водій автомобіля Volkswagen Bora, не впоравшись з керуванням, наїхав на бордюр. Від удару спрацювали подушки безпеки. Небайдужі свідки ДТП викликали патрульну поліцію.

Як з'ясувалося, водій був п'яним та не мав при собі полісу обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Щоб уникнути відповідальності за скоєні адміністративні правопорушення та залишити місце пригоди, 31-річний молодик запропонував патрульним хабара. Поліцейські відмовилися та попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за надання службовим особам неправомірної вигоди. Однак, не зважаючи на це, порушник поклав до службового автомобіля поліцейських 3000 російських рублів (у еквіваленті близько 1500 гривень).

Харківська місцева прокуратура №4 повідомила про підозру  водію  за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України). Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.

Читайте також: Які професії найзатребуваніші в Харківській області

Максим Грек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися