Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Масштабну пожежу ліквідували у Чугуєві

04.09.2018 15:43
Фото: Вголос
Фото: Вголос
Близько семи годин пожежники та військові гасили вогонь у крамниці.

Ввечері (о 19:37) 3 вересня в Чугуєві на приватному подвір’ї зайнявся склад-магазин. Пожежників викликали місцеві жителі.

Коли до місця виклику прибув районний підрозділ місцевої 50-ї пожежно-рятувальної частини ДСНС у складі 2-х відділень, вогонь вже набрав значної сили і розповсюдився на всю площу складської будівлі площею 500 кв. м. Горіла пластикова овочева тара та внутрішнє оздоблення споруди. Від високої температури також зайнялись 2 гаражі, в котрих зберігались діжки з пальним (яке також горіло), і дах продовольчого магазину. Загальна площа пожежі складала 570 кв. м.

За інформацією ДСНС, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів. Усього до місця події було стягнуто 6 пожежних автоцистерн та 30 чоловік особового складу, а також пожежний розрахунок відомчої пожежної охорони однієї з військових частин Міністерства оборони.

За результатами проведення розвідки було встановлено, що людей всередині приміщень не було. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання. Складності в гасінні пожежі додавало сильне горюче завантаження у магазині.

На гасіння вогню та захист майна були подані 6 пожежних стволів. Завдяки оперативним діям рятувальників о 22:00 вогонь удалось локалізувати, внутрішні приміщення будівлі крамниці врятовані.

Остаточна ліквідація пожежі відбулась о 01:40. Її причина та збитки встановлюються. Жертв та постраждалих немає.

Читайте також: Як оскаржити штраф за порушення на дорозі

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися