Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Атобус із луганськими пенсіонерами перекинувся під Чугуєвим. 11 постраждалих (ФОТО)

29.11.2014 14:56
фото прес-служби УДАІ у Харк. обл.
фото прес-служби УДАІ у Харк. обл.

Більша частина пасажирів - пенсіонери із зони АТО. 11 постраждалих доставлені в медустанови. 

ДТП сталася близько 8.30 в суботу, 29 листопада, на трасі Київ - Харків - Довжанський.

Рейсовий автобус Scania "Харків - Луганськ" з 52 пасажирами виїхав з місця призначення і прямував на Донбас. У районі Чугуєва 43-річний водій не впорався з керуванням і з'їхав на узбіччя, після чого машина перекинулася на правий бік.

У районі Чугуєва 43-річний водій не впорався з керуванням і з'їхав на узбіччя, після чого машина перекинулася на правий бік.

Вісім осіб із забоями доставлені до Чугуївської райлікарні. Ще трьох із закривавленими обличчями забрали на машині швидкої допомоги харківські медики.

- Більшість пасажирів - літні люди, швидше за все, вони приїжджали до Харкова, щоб отримати пенсії, і на цьому автобусі поверталися на батьківщину, - розповідає старший інспектор УДАІ в Харківській області Олег Никоненко. - Автобус офіційно зареєстрований, господар транспорту - луганчанин. За кермом був тверезий водій, поруч їхав його напарник - як це і належить на таких рейсах.

Більшість пасажирів - літні люди, швидше за все, вони приїжджали до Харкова.

За словами Никоненка, не дивлячись на погодні умови, дорога була хороша і оброблена піщано-сольовою сумішшю. З яких причин водій різко звернув на узбіччя та допустив ДТП - розберуться правоохоронці.

 Джерело: сайт УДАІ у Харк. обл.

Автор:
Admin
Теги:

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися