Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Яна Клочкова розповіла про свій улюблений новорічний десерт

http://www.agusha.com.ua
http://www.agusha.com.ua

"Золота рибка" Яна Клочкова поділилась із кореспондентом СК своїм рецептом до святкового новорічного столу.

Яна розповіла, як швидко та без зайвих трат приготувати яскравий смачний та користний чізкейк.

– Найпростіша і найсмачніша святкова святкова страва для мене чізкейк (сирний пиріг. – Ред.). Крім того, він корисний як для дорослих, так і для дітей. Для його приготування потрібно зробити класичне пісочне тісто із додаванням тертого мигдалю – це стане «родзинкою» торту. Готовий корж покласти у круглу форму. Якщо спеціальної форми немає, можна використати навіть звичайну каструлю чи сковорідку. Дно форми застелити фольгою чи клейонкою, щоб потім уже готовий десерт можна було легко витягти. Далі готуємо начинку. Нам знадобиться чотири-п’ять двохсотграмових упаковок дитячих сирків, йогурт, вершки 20–30 % жирності та цукрова пудра. Спочатку ми збиваємо до густої піни пудру з вершками, далі додаємо туди сирки та йогурт. Усе ретельно збиваємо. Щоб суміш загустіла, додаємо туди розбухлий желатин. Завершальний етап – виливаємо сирну суміш у форму на корж і ставимо все до холодильника на кілька годин. Загустілу суміш можна прикрасити фруктами та желе. Для цього по периметру торта викладаємо полуницю, вишню чи будь-які інші ягоди, а зверху заливаємо сумішшю сиропу з желатином. Усе це застигає, і ми отримуємо дуже красивий, яскравий чізкейк із фруктами.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №150 від 15.12.2012

Джерело: SLK
Автор:
Администратор сайта

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися