Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Як влаштуватися на роботу після “МастерШеф”. Коментар харківського учасника

03.12.2013 07:00
Фото СТБ
Фото СТБ
Андрій Колісник вже працює у модному київському ресторані.

Кор.: Чи плануєте ви продовжувати кулінарну кар’єру після шоу?

– Після закінчення проекту я трохи відпочив удома і приїхав до Києва шукати роботу. Мене запрошували в ресторани іменитих столичних готелів. В одному з них я зараз і працюю. До Нової Водолаги повертатися не планую. Я хочу відкрити для себе нові горизонти, саме тому і переїхав до столиці.

Кор.: Яку страву ви вважаєте своєю візитівкою?

– Такої ще немає, напевно. Усе залежить від того, кому готую, в яких умовах і з яких інгредієнтів. Але наразі подобається страва, яку я готував на конкурсі, коли повернувся у проект. Це курка в апельсиново-моркв’яному соусі з пюре з цвітної капусти, запеченою картоплею і яблуком. Дуже смачна страва.

Берете філе курки, 200 г цвітної капусти. Соус: 100 грамів моркви, 1 апельсин, 50 г води, мед, цукор, сіль за смаком, крохмаль. З моркви робите фреш, додаєте апельсиновий сік, мед. Доводите все це в каструлі до кипіння і додаєте трохи крохмалю для згущення.

Яблуко ріжете кружечками. Картоплю трохи відварюєте, нарізаєте кружечками і запікаєте в духовці разом з яблуком.

Цвітну капусту відварюєте в молоці з паличкою кориці, збиваєте в блендері і додаєте трохи вершків.
Курку маринуєте в соусі та запікаєте до готовності.

Андрій Колісник також розповів, як готував на проекті екзотичні продукти та чому зараз розводить вдома тарганів.

Учасник також розповів, як вижити на проекті кухарю без пальців.

Про стосунки з Ольгою Мартиновською та кохання на проекті читайте тут.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" № 143 від 30.11.2013

Джерело: SLK
Автор:
Администратор сайта

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися