Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Запікаємо свинину в рукаві

14.12.2020 17:58
фото cookpad.com
фото cookpad.com
Ще одна назва цієї страви — домашня буженина, чудова холодна закуска на святковий стіл.

Знадобляться:
свиняча шийка – 800 г,
сіль – 3 ч. л.,
вода – 1 л,
перець чорний горошком – 5 шт.,
лавровий лист – 1 шт.,
приправа для м’яса – 2 ч. л.

Приготувати маринад: налити воду в каструлю, покласти туди перець чорний горошком, лавровий лист і сіль, поставити на вогонь і довести до кипіння. Охолодити маринад і покласти в нього помиту свинину, поставити в холодне місце на кілька годин, можна на ніч. Потім дістати м’ясо, обсушити паперовим рушником і змастити з усіх боків приправою для м’яса або будь-якими іншими підходящими спеціями.

Покласти замариновану свинину в рукав для запікання, викласти на деко і поставити в розігріту до 190 градусів духовку приблизно на 1,5 години. Дістати, охолодити і можна подавати на стіл.

Читайте також Закуска на святковий стіл: куряче філе «Пікантне», запечене у двох соусах

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися