Закуска на святковий стіл: куряче філе «Пікантне», запечене у двох соусах
Знадобляться:
куряча грудка – 1 шт.,
соєвий соус – 2 ст. л.,
томатний соус – 2 ст. л.,
соняшникова олія – 2 ст. л.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.
В окремій мисці змішати соєвий і томатний соус, додати соняшникову олію (рафіновану), сіль і мелений чорний перець, як слід перемішати. Помиту і обсушену курячу грудку для зручності розділити на два філе, рясно змастити маринадом (1 ст. л. маринаду треба залишити) і залишити маринуватися в кімнатній температурі 30–40 хвилин.
Потім загорнути філе в фольгу, викласти на деко і поставити запікатися в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Затим дістати філе, акуратно розгорнути, полити соусом і запікати ще 7 хвилин. Дати повністю охолонути готовому філе, подаючи на стіл, порізати.
Читайте також Рецепт на Новий рік: салат «Бичок у мімозі»
Рис із морквою та селерою: готуємо під час Рідзвяного посту на вечерю
Готуємо аличу: два безпрограшні рецепти на зараз і на зиму
Вареники із сиром: готуємо головну страву української Масниці
Печінка з гірчицею: рецепт швидкої родинної страви на вечерю