Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Закуска на святковий стіл: куряче філе «Пікантне», запечене у двох соусах

10.12.2020 18:15
Відмінний варіант м’ясної нарізки на столі замість купленої ковбаси – філе виходить дуже ніжним, ароматним і смачним, хоча спецій у ньому не дуже багато.

Знадобляться:
куряча грудка – 1 шт.,
соєвий соус – 2 ст. л.,
томатний соус – 2 ст. л.,
соняшникова олія – 2 ст. л.,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.

В окремій мисці змішати соєвий і томатний соус, додати соняшникову олію (рафіновану), сіль і мелений чорний перець, як слід перемішати. Помиту і обсушену курячу грудку для зручності розділити на два філе, рясно змастити маринадом (1 ст. л. маринаду треба залишити) і залишити маринуватися в кімнатній температурі 30–40 хвилин.

Потім загорнути філе в фольгу, викласти на деко і поставити запікатися в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 20 хвилин. Затим дістати філе, акуратно розгорнути, полити соусом і запікати ще 7 хвилин. Дати повністю охолонути готовому філе, подаючи на стіл, порізати.

Читайте також Рецепт на Новий рік: салат «Бичок у мімозі»

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися