Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Страви на Новий рік: крабові кульки із сиром і часником

21.12.2020 18:02
фото iamcook.ru
фото iamcook.ru
Чудова закуска на будь-який випадок. Має оригінальний вигляд, а смак – просто насолода. Тим паче, готувати такі крабові кульки дуже просто.

Знадобляться:
крабові палички – 160 г,
плавлений сир – 100 г,
яйце –2 шт.,
майонез – 2 ст. л.,
часник – 1–2 зубчики,
сіль, чорний мелений перець – за смаком.

У крабових паличок зрізати червону частину, її подрібнити, білу частину – дрібно порізати. Плавлений сир натерти на дрібній тертці (попередньо його потрібно покласти в морозилку на деякий час, щоб натирати було легше), додати до порізаних крабових паличок (білої частини), туди ж вичавити часник (гостроту регулювати на свій смак).

Яйця відварити круто, остудити, почистити і натерти на дрібній тертці, викласти до решти продуктів, туди ж додати майонез, трохи солі і меленого перцю, все добре перемішати. Злегка змоченими у воді руками з готової крабової маси скачати кульки, які потім обваляти в крабовій стружці (червона частина). Також як присипку можна використовувати кокосову стружку – якщо є, і навіть натертий яєчний жовток. Перед подачею на стіл охолодити крабові кульки.

Читайте також Салат «Мімоза» в лаваші: незвична подача звичайної страви

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися