Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Салати «Королівський» та «Їжачок»: два прості рецепти на святковий стіл

03.12.2020 18:04
Майже кожна господиня мріє, щоб приготування страв не займало багато часу. Тому швидше записуйте рецепт смачних і ситних салатів, які завдяки легкості приготування стануть одними з улюблених. Готувати їх можна як на свята, так і у повсякденні.

Салат із сухариками «Королівський»

Знадобляться:
яйце – 4 шт.,
крабові палички – 240 г,
сир твердий – 300 г,
сухарики – 100 г,
часник – 2–3 зубчики,
лимон – 0,5 шт.,
майонез і сіль – за смаком.

Крабові палички порізати, яйця відварити, остудити і почистити, порізати кубиками. Твердий сир натерти на крупній тертці, часник вичавити через прес або дрібно порізати. Підготовлені продукти викласти в салатницю, полити лимонним соком, заправити майонезом, посолити трохи і перемішати. Можна відразу подавати на стіл.

Читайте також Цікаві рецепти: готуємо салат з гарбузом і апельсином та крабовий салат з яблуком і селерою

Салат «Їжачок»

Знадобляться:
ковбаса копчена – 200 г,
сир твердий – 150 г,
яйця – 4 шт.,
кукурудза консервована – 200 г,
часник – 1–2 зубчики,
сіль – за смаком,
майонез – для заправки салату.

Яйця відварити, остудити, почистити від шкаралупи і дрібно порізати. Ковбасу порізати кубиками, сир натерти на крупній тертці. Покласти в салатницю всі продукти, туди ж видавити через прес часник, перемішати. Заправити майонезом, добре перемішати, посолити за смаком. Можна подавати на стіл.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися