Різотто з овочами — покроковий рецепт
27.03.2018
12:08
Страва зручного приготування «Різотто з овочами» в мультиварці
Інгредієнти:
1. Страва зручного приготування «Різотто з овочами» від ТМ «СТО ПУДОВ».
2. Олія – 2 ст. л.
3. Вода – 450–500 мл.
Спосіб приготування:
1. Рис добре промити водою.
2. У чашу мультиварки виспати промитий рис та сечені овочі з пакетика.
3. Додати 2 ст. ложки олії та 450–500 мл води.
4. Виставити програму «Тушіння-томління» або «Каша».
5. Варити до готовності приблизно 20–25 хвилин.
Микола Мельник

Якою буде погода у Харкові та області 27 липня: прогноз синоптиків
27.07.2025
08:56
Свято 27 липня: іменини, цікаві прикмети, традиції та заборони
27.07.2025
06:15
Чи загрожує Харківщині нашестя сарани — пояснюють фахівці
24.07.2025
17:50