Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Особливості та переваги шнекових транспортерів

Promo
15.08.2022 10:42
Шнековий конвеєр – пристрій, призначений для переміщення вантажів. У ньому передбачається гвинт, за допомогою якого матеріали транспортуються в горизонтальному напрямку або піднімаються на невелику висоту. Обладнання працює протягом тривалого часу, автоматизуючи виробництво.

Види та особливості шнекових конвеєрів

Транспортуючі пристрої виготовляються в різній комплектації. Можлива розробка конвеєрів у стандартному вигляді або відповідно до креслень, створених з урахуванням запитів клієнтів. Компанія Агрохелікс https://agrohelix.com.ua/ успішно вирішує завдання будь-якої складності. Шнекові транспортери виготовляються з надійних матеріалів. Найчастіше деталі фарбуються порошковою фарбою. Таким чином забезпечується стійкість до негативних зовнішніх факторів та подовжується термін служби пристроїв.

Класифікація шнекових транспортерів

Шнековi конвеєри поділяються за різними параметрами. Залежно від способу обертання гвинта розрізняють швидко- і тихохідні транспортери. За типом корпусу пристрої класифікуються на два види:

  • відкритий тип – жолоб має форму напівциліндра. По ньому переміщаються порошкоподібні та дрібнокускові матеріали за допомогою шнека, який постійно обертається;
  • закритий тип – шнек розміщується в закритій трубі. Завдяки повітронепроникності корпусу забруднення навколишнього середовища не можливе.

З яких елементів складається обладнання?

Шнекові транспортери складаються з жолоба, шнека та двигуна. Шнек – основна деталь механізму, за допомогою якої забезпечується переміщення матеріалів. Це стрижень із гвинтовою поверхнею вздовж осі.

Принцип роботи конвеєра простий. Вантаж засипається у завантажувальний отвір. Лопаті захоплюють вантаж і поступово транспортують його до випускних патрубків. Транспортер працює в безперервному режимі, доки завдання не буде виконано.

Переваги шнекових транспортерів

На сайті https://agrohelix.com.ua/ продається обладнання, розроблене з урахуванням усіх вимог. Для нього характерні такі переваги, як зручність, безпека, функціональність. Монтаж шнекового транспортера не займає багато часу. У разі потреби пристрій модернізується. Компанія пропонує шнекові транспортери різних видів, зважаючи на особливості виробництва. Можна підібрати оптимальний варіант, який влаштує за всіма параметрами.

Автор:
Юлія Гнатченко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися