Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Конкурент котлет: готуємо стейки з капусти!

10.03.2023 18:10
Цей рецепт печені з капусти, дуже ароматної, м’якої та соковитої, ідеальний для вегетаріанців – і не тільки.

Такі котлети дуже легко готуються із звичайнісіньких інгредієнтів, вони дуже смачні і навіть можуть конкурувати з м’ясними котлетами. Запрошую спробувати цю гастрономічну насолоду та здивувати рідних!

Знадобляться:

1 кг капусти

1 цибулина

3-4 зубчики часнику

120 г борошна

80 г манної крупи

петрушка і кріп (за смаком)

сіль і перець (за смаком)

панірувальні сухарі (за смаком)

олія для засмажки

 Капусту розріжте на 3-4 частини, вкиньте в киплячу підсолену воду та відваріть 10-15 хвилин, поки вона не стане м’якою. Потім воду злийте, капусту дрібно нашаткуйте і подрібніть у блендері (або пропустіть через кухонний комбайн). Відіжміть капусту, щоб вийшла зайва вода.

Цибулю та часник дрібно наріжте і додайте до капусти. Зелень помийте, підсушіть,  дрібненько наріжте й додайте теж до капусти. 
Капусту посоліть, поперчіть, додайте борошно та манну крупу. Добре перемішайте і дайте настоятися 5 хвилин.

З отриманої капустяної маси зліпіть котлетки, обваляйте кожну в панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітій пательні на олії.

Раніше ми писали також про те, як приготувати борщ «археологічний» з тушонки.

А ще ми писали про три найкращих рецепти квашеної капусти.

Більше корисних порад дивіться на нашому сайті.

Автор:
Ірина Мнішек

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися