Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Гороскоп на тиждень 13–19 квітня

13.04.2020 09:15
Колаж Бріани Янковської
Колаж Бріани Янковської

Для Раків і Козерогів це час замислитися над життям, а Дівам і Рибам варто побути на самоті.

Вдалий тиждень для всіх, хто робить кар’єру. Головне, уникайте конфліктів з начальством. Ви можете бути трохи непевні. Варто знайти час для щирої розмови з близькими. У вас накопичилося чимало питань до себе й до світу, які варто б обговорити. У вихідні постарайтеся викроїти трішки часу для родини. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Занурення в серйозну роботу буде для вас панацеєю. Чим більше часу ви проведете, працюючи, тим менше його залишиться на дурості. Інакше вас буде тягти на авантюри. Не рекомендується починати нові справи: їх результатом може виявитися розчарування й втрата дорогоцінних сил. А от вихідні вдалі для початку нового й руйнування старого, що вже повністю себе вичерпало. І це стосується не тільки роботи, але й особистого життя. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Тиждень буде просто божевільним, але цікавим, прибутковим та успішним для вас. Готуйтеся до приємних несподіванок. Подумайте, чи так необхідні незмінні принципи або іноді варто відступити від правил, щоб одержати щось особливе. Більше посміхайтеся й жартуйте, це піднімає не тільки власний настрій, але й настрій оточуючих вас людей. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Не варто привертати до себе занадто багато уваги, тим паче, навмисно це робити. Саме зараз час розставити все по своїх місцях, вас помітять саме тоді, коли це буде потрібно. Успішно пройдуть важливі переговори. Взагалі доволі вдалий час для розв’язання проблем. На поточні питання ви легко знайдете правильні відповіді, і навіть фундаментальні завдання будуть вам до снаги. Саме час виявляти амбіційність на роботі й міняти щось в особистому житті. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Вам доведеться доводити свій професіоналізм. Так що не бійтеся брати відповідальність на себе. Будьте розкутішими, спілкуйтеся з різними людьми. Уважніше стежте за новинами, щоб не пропустити важливої для вас інформації. Розмов з начальством поки краще уникати, особливо якщо ви прагнете чогось від нього добитися. Претензії можна буде висловити потім. Виявіть увагу до побутових питань у вихідні. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Бажано менше часу витрачати на навколишніх, а більше його присвятити собі. По-перше, ви це заслужили, а по-друге, це дозволить більш-менш адекватно оцінити ситуацію, розібратися в якій у суєті було б зовсім нереально. Інформація, що надійде, може виявитися недостовірною або навмисно перекрученою. Можлива зміна планів. У вихідні постарайтеся розвіятися, відволічіться від домашніх проблем. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Варто працювати за індивідуальним планом. А от уторовані шляхи вам не підійдуть. Постарайтеся не допускати прояву егоїзму відносно колег і близьких людей, не будьте вимогливими. Ви напевно що-небудь не встигнете або куди-небудь спізнитеся – доведеться надолужувати в інші дні. У вихідні у спокійній обстановці можна і потрібно розв’язувати побутові проблеми, які так довго відкладалися. І тільки вам буде до снаги втихомирити киплячі сімейні пристрасті. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Скористайтеся вдалим часом і максимально його використовуйте. Не відмовляйтеся від нових проектів: вони будуть на рідкість вдалими. Не варто залежати від інших – виконуйте власні бажання, це зробить вас щасливішими. Вихідні дозволять зруйнувати старе, звільнивши місце для створення нового. Насамперед, це стосується сімейного й особистого життя. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Ви благополучно скинули вантаж проблем і готові до вирішення нових завдань. Ваші творчі ідеї приємно здивують друзів і партнерів по бізнесу, потрібно тільки вчасно й переконливо про них розповісти. Якщо ви будете діяти наполегливо й рішуче, то всього доб’єтеся. Будьте готові до всього. І пам’ятайте, що спокій і зібраність дозволять вам зрештою все виправити. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Зараз у вас емоційно напружений час, тому краще обмежитися роллю спостерігача. Вам слід задуматися про своє ставлення до людей, імовірно, ви вимагаєте занадто багато. Той, хто зовсім недавно видавався майже ідеалом, може виявити далеко не найкращу сторону характеру. У вихідні постарайтеся відгородити себе від непотрібних контактів і порожньої балаканини. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Приємні сюрпризи й прикрі несподіванки будуть стосуватися роботи, але в деяких випадках будуть пов’язані зі здоров’ям. Не варто занадто себе перевантажувати спілкуванням з більшою кількістю людей. У домашніх справах беріть ініціативу на себе – і ви швидко зрозумієте, що намічається позитивне зрушення. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Ваша самокритичність і вимогливість до себе й до інших може зіпсувати ваші відносини з оточуючими. Будьте обачні в контактах, не шокуйте людей своєю прямолінійністю й зайвою різкістю. Можуть з’явитися перспективи, пов’язані з особистим розвитком або кар’єрним ростом. У вихідні вам, схоже, захочеться побути на самоті: так і зробіть. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Читайте також: Як зробити захисну маску власноруч 

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися