Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Дитячий одяг з Америки – краще для ваших малюків

Promo
07.07.2022 11:02
Дитячий гардероб необхідно оновлювати регулярно, що спричиняє неабиякі фінансові трати. Батьки прагнуть гарно одягти дитину у найзручніші та якісні речі, що можуть бути використані молодшими братами та сестрами або будуть у нагоді родичам чи близьким друзям

Дитячий гардероб необхідно оновлювати регулярно, що спричиняє неабиякі фінансові трати. Батьки прагнуть гарно одягти дитину у найзручніші та якісні речі, що можуть бути використані молодшими братами та сестрами або будуть у нагоді родичам чи близьким друзям. При цьому не варто забувати про фінансове питання, адже оновлювати гардероб доводиться до кожного нового сезону через те, що малеча швидко росте. Саме тому варто замовляти одяг для дітей з Америки. Зазвичай він є більш якісним та витривалим, але коштує дешевше у порівнянні з аналогічними товарами в українських магазинах.

Особливості купівлі дитячого одягу у США

Всупереч поширеній думці, що за кордоном все коштує значно дорожче, купити речі для дітей в Америці можна на будь-який бюджет. Як і в нашій країні, тут представлені ексклюзивні та бюджетні бренди, що дозволяє батькам із різним достатком забезпечувати малечу всім необхідним. При цьому одяг для дітлахів з США має такі суттєві переваги:

  • висока якість пошиття завдяки передовим технологіям виробництва;
  • використання гіпоалергенних та практичних матеріалів, що добре переносять багаторазове прання та повільно зношуються;
  • стильний та сучасний дизайн, що подобається малечі та дозволяє вирізнятися з-поміж однолітків.

На сайтах американських компаній можна купувати речі для малюків від народження. Батькам необхідно лише зіставити розмірну сітку та обрати фасон.

Що ускладнює шопінг в Америці

Купуючи дитячі речі онлайн в американських магазинах, ви заощаджуєте на тому, що не доводиться платити посередникам. Проте процес оформлення замовлень напряму часто є просто неможливим з кількох причин:

  • українські банківські картки приймаються не всіма магазинами США;
  • тарифи популярних американських транспортних компаній є досить високими, що зводить нанівець вигоди прямої покупки;
  • часто на популярних платформах відсутня можливість відправлення в Україну або вона коштує надто дорого.

Подібних проблем можна легко уникнути, якщо скористатися послугами перевірених компаній, які організовують доставку замовлень з-за кордону. Тут вам допоможуть здійснити платіж, проконтролюють доставлення товарів на склад для відправки, перевірять комплектність та організують транспортування вантажу безпосередньо до кінцевого отримувача. У такому випадку купівля дитячих товарів у США мало чим відрізнятиметься від замовлень, зроблених в українському онлайн-магазині. Ви зможете забрати посилку на поштовому відділенні чи отримати її безпосередньо в руки від кур’єра. 

Звісно, при замовленні доведеться врахувати ряд особливостей. Наприклад, вартість доставлення залежатиме від типу транспорту та ваги посилки. Крім того, при замовленні товарів на суму понад 150 євро в еквіваленті доведеться сплачувати митні платежі. Проте невисока вартість дитячих товарів та їх незначна вага зазвичай дозволяють добре економити, купуючи речі в американських інтернет-магазинах. Результати такого шопінгу задовольняють і батьків, і малечу.

Автор:
Юлія Гнатченко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися