Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

Безрибний «лосось»: готуємо на свята

26.12.2022 19:20

Цей цікавий рецепт стане вам у пригоді до новорічного столу: він не потребує ані риби, ані м'яса, але здатен прикрасити кожне застілля.

Нам знадобляться: адигейський сир – 300-350 г, листя нурі – одна пачка, борошно – одна склянка, велика цибулина, сіль, будь-які спеції за смаком, куркума, вода – стільки, скільки забере борошно, сметана для приготування кляру – 1 столова ложка.   

Ріжемо сир невеличкими пластинами приблизно 10-11 шт. Листя нурі, які продаються квадратними, розрізаємо на смужки.   

Готуємо кляр. Змішуємо борошно з водою, додаємо дрібнесенько натерту цибулину, спеції, сіль. Ретельно вимішуємо до консистенції густої сметани.     

Смужки листя нурі змочуємо у воді і розстеляємо кожну окремо. Кладемо зверху шматочки сиру и загортаємо в листя.                                          

Нагріваємо пательню, наливаємо олію, занурюємо приготовлені шматочки в кляр, викладаємо і смажимо з обох боків.  

Викладаємо на тарілку і подаємо на стіл, прикрасивши кетчупом, хріном або гірчицею.   

Раніше ми писали також,   як приготувати картопляний салат за австрійським рецептом.                    

Автор:
Інна Можейко

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися