Цех з переробки фруктів відкрили на Харківщині. Хронограф, 1974. 40 років тому
При Шевченківському райхарчокомбінаті відкрився цех з переробки фруктів.
Відкриття музею в Богодухові. Хронограф, 1964. 50 років тому
Його обладнано за останнім словом техніки і налаштовано на випуск високоякісної продукції. За одну зміну тут здатні переробити на сік близько п’яти тонн яблук.
Олег АВРАМЦЕВ
Автор:
Администратор сайта
Які громади Харківщини отримають додаткові кошти від Уряду
14.11.2025
16:09
Солоницівка може стати продуктовим хабом для Харкова
24.11.2025
12:19
Свято 4 грудня: іменини, традиції, цікаві прикмети і заборони
04.12.2025
06:03