Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У селі на Ізюмщині загинув чоловік

25.10.2023 23:05

Ворожа міна забрала ще одне життя на Харківщині. 

Як повідомляє «Слобідський край», 25 жовтня о 16:50 до рятувальників надійшла інформація про черговий підрив вибухонебезпечного предмета. Подія трапилася в полі неподалік села Яремівка Ізюмського району.

За попередніми даними Головного управління ДСНС України у Харківській області, чоловік 1966 року народження, підірвався на протипіхотній міні ПФМ-1 «Пелюстка» та загинув на місці. Остаточні обставини події з’ясовуються.

Служба порятунку вкотре звертається до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку.

«Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, річки та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією», – йдеться у повідомленні.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

Нагадаємо, на Ізюмщині підірвався на міні директор фермерського господарства. У селі Шестакове трактор підірвався на міні, тракторист госпіталізований.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор:
Олег Артаєв

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися