Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харкові продовжується ліквідація наслідків ранкових ракетних атак (фото)

23.01.2024 20:03
Фото: Олег Синєгубов
Фото: Олег Синєгубов

На місцях ворожих влучань у Харкові працюють над ліквідацією наслідків всі профільні служби та волонтери.

Внаслідок ворожого удару по Салтівському району було знеструмлено 10008 побутових та 893 юридичних споживачів, повідомляє «Слобідський край».

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, відновлено електропостачання до 9125 побутових споживачів та 771 юридичних споживачів. Тривають відновлювальні роботи.

Комунальникам вдалося відновити теплопостачання в 125 із 126 багатоповерхівках, що зазнали пошкоджень. В останньому будинку триває усунення наслідків обстрілів та обстеження системи.

Волонтери забезпечують людей гарячими обідами / Фото: Олег Синєгубов

До усунення наслідків долучилися також понад 110 волонтерів із 19 благодійних організацій – допомагають розбирати завали, закривають вікна, надають постраждалим психологічну підтримку, забезпечують людей гарячими обідами.

Від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Харківщина отримала ОСБ-листи.

Для всіх постраждалих від ворожого обстрілу передбачена грошова допомога від ООН у розмірі 10 800 гривень.

Нагадаємо, що Харків 23 січня переніс дві хвилі атак по житлових районах міста. Загалом ворог завдав по місту 12 ракетних ударів. О 4:00 3 ракети поцілили по цивільним об’єктам у Харкові та 2 по цивільному об’єкту в Балаклії. Вже о 7:00 Харків знову опинився під обстрілом. Зокрема, Київський та Салтівський райони. В обох районах серйозних руйнувань та пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися