Підписка на розсилку

Хочу отримувати головні новини:

У Харківській області склали план на випадок обстрілів критичної інфраструктури

17.01.2024 11:20
Фото: Слобідський край
Фото: Слобідський край

На Харківщині створено резерв матеріально-технічних засобів на випадок надзвичайних ситуацій.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську обласну військову адміністрацію.

Наразі в регіоні працюють 534 котельні, які опалюють 7545 житлових будинків. Це становить 99,8 % запланованих до включення будинків. Стан проходження опалювального сезону 2023-2024 років обговорили на нараді з начальником Харківської ОВА Олегом Синєгубовим. 

В області створили резерв матеріально-технічних засобів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, а саме – 1070 одиниць генераторів різної потужності, 104 пересувні електричні станції, шість мобільних котелень, також сформовано аварійний запас витратних матеріалів та запасних частин.

 –  У нас працює штаб, який створений Міністерством внутрішніх справ. Він готовий реагувати на ті виклики, які у нас можуть виникнути внаслідок ворожих атак на об’єкти інфраструктури, – зазначив Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що в області розгорнули 928 Пунктів Незламності, з яких функціонує 903. Зокрема, 150 працює в цілодобовому режимі, 753 – за графіками.

Раніше ми писали, що за останні тижні передано 9 терміналів супутникового зв’язку Starlink для Пунктів Незламності Куп’янської міської військової адміністрації.

Підписуйтесь на Google News

Щоб бути у курсі останніх новин Харківщини та громад.

Підписатися